» »

Email - domena

Email - domena

Futsal ::

Pozdravljeni,

Nekaj me zanima ker do sedaj nisem imel takšne izkušnje oz. problema. Imam gostovanje kupljeno v Ameriki(vse ok). Za kolega sem naredil spletno stran.

Pred tem je imel narejenih nekaj mailov na ime.priimek@domena.si (To mi zatrjuje da je imel to preko siolove strani) Tam naj bi urejal gesla itd...to mi je povedal na koncu.

Ok domena kupljena na nekem slo podjetju spremenimo DNS serverje...sam kreiram maile na svojem C panelu ..(vse ok) Sedaj je problem ker on ne more do tega Cpanela...tam immam še nakj gostujočih strani...in vse maile od njih. SEdaj bi on rad spet šel nazaj na siol...da bi lahko tam spreminjal maile. Zadeve ne poznam in nisem seznanjen zato se obračam na vas. Na svojem c panelu ..imam sledeče ...nekaj mi je povedal da se spremeni Mx server oz neke recorde mail.hub.siol.net.

Torej ali samo dodam v mojem cpanelu omenjen mail.hub.siol.net....kaj se računi ne spremenijo ..moram imeti še kar aktivne maile v mojem c panelu...Kako gre posropek ...

SLIKA 2

SLIKA 1

Še tole ko grem naprej imam tole možnost ...je kdo imel kaj podobnega??
Janko in Metka
  • spremenil: Futsal ()

Hardstyle ::

Dvomim, da lahko to preko siola urejaš ampak recimo, da lahko... v čem je point tega?

Futsal ::

point tega je ..da so oni imeli kupljene maile na siolu ..potem se stran preselila na moj server s tem sprememba DNS serverej..kar je verjetno porušilo njihove ...maile ...ki niso delali...Zato me zanima kaj narest
Janko in Metka

SasoS ::

daj siolov strežnik v mx, pa bi moglo delat.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spam

Oddelek: Pomoč in nasveti
346006 (4463) Matko
»

Težava pri pošiljanju na @siol.net

Oddelek: Omrežja in internet
62888 (2678) Bakunin
»