Forum » Izdelava spletišč » JavaScript & CSS ne dela v Mozilli
JavaScript & CSS ne dela v Mozilli
Ali_g ::
Najprej lep pozdrav.
Naletel sem na eno težavo, ki pa je ne znam rešit (ne sanja se mi več kaj naj naredim)
Torej
- imam CSS datoteko
- HTML v kateri imam zapisano javascript (prikaz random slike)
- v IE normalno ob osvežitvi prikaže drugo sliko v Mozilli pa ne (prikaže samo belo ozadje kjer bi morala bit slika)
Pogledal sem že na googl-u, zasledil sem, da imajo eni enake težave vendar nisem našel rešitve.
HVALA za pomoč!
Naletel sem na eno težavo, ki pa je ne znam rešit (ne sanja se mi več kaj naj naredim)
Torej
- imam CSS datoteko
- HTML v kateri imam zapisano javascript (prikaz random slike)
- v IE normalno ob osvežitvi prikaže drugo sliko v Mozilli pa ne (prikaže samo belo ozadje kjer bi morala bit slika)
Pogledal sem že na googl-u, zasledil sem, da imajo eni enake težave vendar nisem našel rešitve.
HVALA za pomoč!
Ali_g
netanyahu ::
Nalepi link do problematične kode. Če ne želiš linkati prave strani, pripravi majhen testcase, kjer se pojavlja problem.
Tole kar si nalepil je neuporabno, da ne rečem norčevanje. Nimamo kristalne krogle in ne moremo pomagati, če ne nalepiš relevantne kode.
Tole kar si nalepil je neuporabno, da ne rečem norčevanje. Nimamo kristalne krogle in ne moremo pomagati, če ne nalepiš relevantne kode.
Hardstyle ::
Aja sem narobe prebral, ker sem mislil, da ti v IE ne prikaže
Sem poskušal z FireFoxom pa tud meni ne prikaže.
V operi pa dela bp.
Sem poskušal z FireFoxom pa tud meni ne prikaže.
V operi pa dela bp.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 Ultimate "Blue screen" vzrok?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1307 (919) | rk7254 |
» | Slike na LG televizijiOddelek: Zvok in slika | 687 (564) | slananiki |
» | Povezava Philips LCD - kameraOddelek: Zvok in slika | 2535 (2438) | baltso |
» | Nov racunalnik in mam problem (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4134 (3181) | bluefish |
» | kaj dela HDD vsakih 5 sekund ?Oddelek: Strojna oprema | 1384 (1031) | javr |