Forum » Kaj kupiti » Izbira gaming slušalk
Izbira gaming slušalk
kuzm1 ::
zdravo
Kupujem nove gaming slušalke (zdaj imam sennheizer pc-130) in razmišljam o nakupu RAZER piranha ali Sennheizer PC-151.
Zvočno imam Creative X-fi extreme gamer fatal1ty. Glede na ugodno ceno Razerjevih slušalk in kvalitete, sem bolj naklonjen k nakupu le teh, toda ker ze lastim sennheizer slušalke in prisegam na njihovo kvaliteto imam velike predsodke glede nakupa. Uporabljal jih bom za igranje iger in skorajda nic za glasbo.
Prosim pomagajte mi pri izbiri
Kupujem nove gaming slušalke (zdaj imam sennheizer pc-130) in razmišljam o nakupu RAZER piranha ali Sennheizer PC-151.
Zvočno imam Creative X-fi extreme gamer fatal1ty. Glede na ugodno ceno Razerjevih slušalk in kvalitete, sem bolj naklonjen k nakupu le teh, toda ker ze lastim sennheizer slušalke in prisegam na njihovo kvaliteto imam velike predsodke glede nakupa. Uporabljal jih bom za igranje iger in skorajda nic za glasbo.
Prosim pomagajte mi pri izbiri
cnZz ::
Sennheiser, še posebej s to zvočno. Tud razer niso slabe, ampak vseeno sennheiser zmaga
AMD X2 64 5000+@2800 | ASUS M2N-SLI Deluxe |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
OCZ XTC Cooler 2gb DDR2 800mhz | ASUS EAX1950Pro 256mb |
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere slušalke?Oddelek: Zvok in slika | 3224 (2391) | brdi |
» | Kvaliteten mp3 player za elekteroniko (basi?)Oddelek: Kaj kupiti | 1187 (1150) | genesiss |
» | Nabava novih slušalkOddelek: Kaj kupiti | 1226 (1048) | TehDucky |
» | Katere slušalke bi vi izbraliOddelek: Zvok in slika | 2999 (2759) | tec |
» | Katere high-end hifi slusalke?Oddelek: Kaj kupiti | 1513 (1267) | glinik |