Forum » Kaj kupiti » Prodaja starega in nakup novega prenosnika
Prodaja starega in nakup novega prenosnika
daljaz ::
Zdravo!
Torej, imam prenosnik HP Compaq nx8220 s specifikacijami:
Procesor: Intel Pentium M 1.73 GHz
RAM: 512MB DDR2-400
Trdi disk: Hitachi 80 GB, 5400 rpm
Grafična kartica: ATi Mobility Radeon X600, 64MB
Link na bolhi kjer so še ostali podatki. (aja, pa zvočna je pokvarjena, mam zraven usb zvočnike za 40 eur, na sliki)
Zdaj pa me zanima ali sem dal pravo ceno oziroma, za koliko naj ga prodam? Potem pa je drugo vprašanje, kateri novi prenosnik naj kupim, da bo srednjega cenovnega ranga (ne bo za igrice, le za brskanje po netu, poslušanje glasbe, gledanje obilice filmov, ...) in neke srednje zmogljivosti?
Torej, imam prenosnik HP Compaq nx8220 s specifikacijami:
Procesor: Intel Pentium M 1.73 GHz
RAM: 512MB DDR2-400
Trdi disk: Hitachi 80 GB, 5400 rpm
Grafična kartica: ATi Mobility Radeon X600, 64MB
Link na bolhi kjer so še ostali podatki. (aja, pa zvočna je pokvarjena, mam zraven usb zvočnike za 40 eur, na sliki)
Zdaj pa me zanima ali sem dal pravo ceno oziroma, za koliko naj ga prodam? Potem pa je drugo vprašanje, kateri novi prenosnik naj kupim, da bo srednjega cenovnega ranga (ne bo za igrice, le za brskanje po netu, poslušanje glasbe, gledanje obilice filmov, ...) in neke srednje zmogljivosti?
- spremenil: daljaz ()
djordjevic ::
Previsoka cena imho. Pred dobrega pol leta sem prodajal svojega nc6120 (1.6, 1200 rama, 60 gb disk, bluetooth, še eno leto carepacka) za 400 in nisem našel nobenega junaka, ki bi ga kupil. Za 250 ga po mojem prodaš, kaj več pa je po mojem nerealno pričakovat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nadgradnja prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4165 (3189) | Barko |
» | Koliko je moj prenosnik vreden? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10456 (7978) | Domini tm |
» | Velik nateg Kuponko.si (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17234 (14114) | Brias |
» | Vrednost prenosnika ?Oddelek: Kaj kupiti | 2843 (2258) | Icematxyz |
» | Rabljen prenosnik do 70kOddelek: Kaj kupiti | 2960 (2657) | R33D3M33R |