Forum » Pomoč in nasveti » ASUS Radeon 3650 grafična spušča čudne glasove pod obremenitvijo!
ASUS Radeon 3650 grafična spušča čudne glasove pod obremenitvijo!
Realman ::
Imam novo grafično radeon od Asusa 3650.Zadeva delo normalno,tudi igre.Edino kar mi je smešno,čim je pod obremenitvijo,če zaženem igro,se začne tako,ne vem kako bi rekel-sikati.Kot da bi se slišali tranzistorji,ki so pod obremenitvijo.Najprej sem mislil,da prihaja zvok iz napajalnika,vendar je 100% grafična.Pri normalnem delu,se tega ne čuje.Sedaj me pa zanima,ali je to normalno.Igre zaenkrat delajo brez problema,samo ta zvok,je skozi prisoten med igranjem.
Za pomoč,se vsem vnaprej zahvaljujem.
Za pomoč,se vsem vnaprej zahvaljujem.
Pyr0Beast ::
Ta zvok proizvajajo dušilke (in slabo regulacijsko vezje nasploh). Ni nič posebnega, je pa moteče.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Realman ::
A tako,potem pa ni straha,Sem mislil,da bom že moral garancijo uveljavljat.Pol pa naj kar sika ,samo malo je moteče.
ender ::
Če si dovolj tečen, ti tudi zaradi tega zamenjajo kartico :)
There are only two hard things in Computer Science:
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
cache invalidation, naming things and off-by-one errors.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Piskajoč zvok iz prenosnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1037) | hojnikb |
» | Glasnost grafične karticeOddelek: Pomoč in nasveti | 2360 (2002) | terezijslo |
» | Grafična kartica - resetiranje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 4224 (2834) | Assass1n |
» | Blažilec vibracij za LG775 stock coolerOddelek: Kaj kupiti | 1129 (960) | pingo76 |
» | MOMO wheel problem? HelpOddelek: Pomoč in nasveti | 1186 (1056) | Hux |