Forum » Zvok in slika » Kateri predvajalnik izbrati?
Kateri predvajalnik izbrati?
sokol11 ::
Pozdravljeni,
Odločam se za nakup nekega predvajalnika za katerega so edine želje da bi naj imel naslednje zmogljivosti:
- DVD-DIVX-XVID predvajanje z nekimi rednimi firmware posodobitvami, da ne bo problemov s sliko in zvokom pri gledanju serij
- ali LAN priključek ali vgrajeni disk, še najraje oboje
- USB priklop zaželjen
Imel sem KISS DP1500 ki je izpolnjeval prva dva pogoja ampak nisem bil zadovoljen z njim, prevečkrat je zaštekal, problemi s kodeki ker ni bilo kasnejših firmware posodobitev itd. Zdaj sem čisto out kaj je sploh na trgu trenutno, tako da prosim za neko mnenje kaj bi mi priporočali. Nisem izbirčen glede firme, rad bi samo nekaj solidnega da bo en čas zdržalo za neko pametno ceno.
Odločam se za nakup nekega predvajalnika za katerega so edine želje da bi naj imel naslednje zmogljivosti:
- DVD-DIVX-XVID predvajanje z nekimi rednimi firmware posodobitvami, da ne bo problemov s sliko in zvokom pri gledanju serij
- ali LAN priključek ali vgrajeni disk, še najraje oboje
- USB priklop zaželjen
Imel sem KISS DP1500 ki je izpolnjeval prva dva pogoja ampak nisem bil zadovoljen z njim, prevečkrat je zaštekal, problemi s kodeki ker ni bilo kasnejših firmware posodobitev itd. Zdaj sem čisto out kaj je sploh na trgu trenutno, tako da prosim za neko mnenje kaj bi mi priporočali. Nisem izbirčen glede firme, rad bi samo nekaj solidnega da bo en čas zdržalo za neko pametno ceno.
>-<
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prihaja nov NMT player - Popcorn Hour A200 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 52932 (45316) | vrossi46 |
» | kateri DTS sistem kupit?!Oddelek: Zvok in slika | 1153 (796) | __Devil__ |
» | Apple tvOddelek: Zvok in slika | 1267 (1007) | Tear_DR0P |
» | HD na hišnem kinuOddelek: Zvok in slika | 1348 (1144) | AlienGT |
» | E2140 in 1080p matroske ali 720p z visokim kpbsOddelek: Strojna oprema | 2888 (1977) | Pesimist |