Forum » Pomoč in nasveti » SCANER MUSTEK 1200 UB
SCANER MUSTEK 1200 UB
novak71 ::
Pozdravljeni
Imam problem z inštalacijo sicer malo starejšega scanerja mustek 1200 ub. Uporabljam sistem XP SP" in ta scaner v sistemu vidim ampak delati z njim pa ne morem. Naložil sem driverje z mustekove strani ampak ni uspeha. Poskusil sem stvar preveriti z programom vuescan ampak mi javlja da ni naprave . Hvala za vsako pomoč.
Imam problem z inštalacijo sicer malo starejšega scanerja mustek 1200 ub. Uporabljam sistem XP SP" in ta scaner v sistemu vidim ampak delati z njim pa ne morem. Naložil sem driverje z mustekove strani ampak ni uspeha. Poskusil sem stvar preveriti z programom vuescan ampak mi javlja da ni naprave . Hvala za vsako pomoč.
Novak
ANGEL_B ::
probaj z driverji za visto
zadnje case opazam da kake starejse komponente v in xp sp2 raje delajo z vista driverji kot z xp driverji
zadnje case opazam da kake starejse komponente v in xp sp2 raje delajo z vista driverji kot z xp driverji
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s scanerjem po inštalaciji windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 1505 (1374) | jagodek |
» | Podaljšanje USB kabla - ideja ...Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4523 (3188) | Spajky |
» | UMAX Astra 2400sOddelek: Programska oprema | 1123 (998) | Azrael |
» | Win XP + Astra 3400Oddelek: Pomoč in nasveti | 2259 (2068) | andrej |
» | XP user switchOddelek: Operacijski sistemi | 849 (718) | matevzm |