Forum » Programiranje » program za VisualStudio2008
program za VisualStudio2008
robotek87 ::
Zanima me s katerim programskim jezikom bi lahko najuspešneje napisal program (in kako), ki bi se lahko nekako integriral v sam VS2008.
Gre za program, ki bi v trenutno odprt dokument (nek source) vstavil glavo (avtor, datum, opis... ) - torej stisnem gumb v VS2008, se odpre forma, vpisem podatke, OK in glava je vstavljena.... Trenutno imam narejen nek program v VB in mi enostavno ves tekst za komentarje skoprira na odložišče vndar mi gre že na živce kr je bol .
hvala
Gre za program, ki bi v trenutno odprt dokument (nek source) vstavil glavo (avtor, datum, opis... ) - torej stisnem gumb v VS2008, se odpre forma, vpisem podatke, OK in glava je vstavljena.... Trenutno imam narejen nek program v VB in mi enostavno ves tekst za komentarje skoprira na odložišče vndar mi gre že na živce kr je bol .
hvala
robotek87 ::
Najlepsa hvala ;)
Problem imam edino pri vpisu teksta (string, ki mi ga vrne funkcija) v aktiven dokument. Najdu sem podoben primer vendar je koda v C#, kar pa mi ni preveč jasno...
Problem imam edino pri vpisu teksta (string, ki mi ga vrne funkcija) v aktiven dokument. Najdu sem podoben primer vendar je koda v C#, kar pa mi ni preveč jasno...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Excel problemOddelek: Programska oprema | 670 (512) | Ice-Heki |
» | ms office excel 2003, ctrl+s ne dela kot bi moralOddelek: Pomoč in nasveti | 1118 (1038) | Duhec |
» | Word-avtomatski vnos slogovOddelek: Programska oprema | 1163 (1041) | alexius103 |
» | Visual Studio 2008 in .NET Framework 3.5 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostala programska oprema | 9142 (7282) | darkolord |
» | Windows Home Server preizkušen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 6955 (5536) | techfreak :) |