Forum » Pomoč in nasveti » Remote desktop - adsl 512/128
Remote desktop - adsl 512/128
Iluvatar ::
Pozdravljeni.
Živim v tako zakotnem kraju (predaleč od telefonske centrale), da mi lahko moj ISP omogoči ADSL povezavo 512/128 KB.
Moj problem je ta, da se moram včasih povezati na službeni računalnik preko Remote desktop odjemalca.
Zanima me kakšna bo odzivnost? Bo delalo vse zadosti hitro za neko normalno delo?
Hvala za odgovore.
Živim v tako zakotnem kraju (predaleč od telefonske centrale), da mi lahko moj ISP omogoči ADSL povezavo 512/128 KB.
Moj problem je ta, da se moram včasih povezati na službeni računalnik preko Remote desktop odjemalca.
Zanima me kakšna bo odzivnost? Bo delalo vse zadosti hitro za neko normalno delo?
Hvala za odgovore.
karafeka ::
Si lahko nastaviš, da ti presene minimalno podatkov (brez ozadja ip). ČE je šlo na 4kb/s navaden modem pred 10 leti, potem bo tudi tebi.
Chessman ::
Sem imel na podobni liniji doma par let računalnik in sem se prijavljal preko remota na njega pa je delalo normalno. Vedi pa to da je bilo tisto še hujše ker sem se jaz z 2Mb linijo prijavljal na domačo z 512/128. V tvojem primeru se pa iz 512/128 prijavljaš v službo, predvidevam da imate tam večji link.
BigFoot ::
Meni še iz modema ob zanič linij (tam nekje 4KB/s) dela za silo, tako da mislim da ne boš imel problemov. Samo izklopi vse fancy eye candy zadeve (ozadje, teme, ...).
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Formuliranje peticije za TELEKOMOddelek: Omrežja in internet | 3166 (1701) | ABX |
» | CS in kabelska povezavaOddelek: Igre | 1135 (918) | Tilen |
» | Pomoč! ADSL vs CABL!!! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5634 (4731) | darkolord |
» | ANKETA:Kaksno povezavo v svet imate? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 5082 (3951) | roCkY |
» | ADSL in downloadOddelek: Omrežja in internet | 1641 (1076) | ||_^_|| |