Forum » Pomoč in nasveti » Zelo zanimivo
Zelo zanimivo
farko ::
Zelo zanimivo in sprašujem kaj je to oziroma,ali je kdo opazil kaj podobnega.Meni že dva dni se dogaja tole:
All firewall alertas in potem connected to a restricted network.(dialentry siol)
Kaj zdaj to pomeni,da se siol sprehaja nekdo po mojem pc ali ali kaj in upam,da ne boste teme brisali ampak pomagali kaj je še moč narediti.
All firewall alertas in potem connected to a restricted network.(dialentry siol)
Kaj zdaj to pomeni,da se siol sprehaja nekdo po mojem pc ali ali kaj in upam,da ne boste teme brisali ampak pomagali kaj je še moč narediti.
farko
- zaklenil: OmegaBlue ()
bluefish ::
človek, malo več podatkov. Kje ti tisto napiše, kateri firewall,...? Pa vsaj potrudi se prepisati tako, kot je v originalu.
farko ::
Bolj original ne morem napisat saj sem prepisal kot je in prosim če kdo kaj ve o tem.Aja še to antivirusnega imam nrton internet securyty to je tista 90 dnevna različica ki je zastonj.
Najdem pa to pod securyty history/firewall-network
Prosim za pomoč hvala
Najdem pa to pod securyty history/firewall-network
Prosim za pomoč hvala
farko
OmegaBlue ::
To pomeni da si se povezal na siol. nič drugega.
in seveda Pravila 4.člen
in seveda Pravila 4.člen
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Router] Kako forwardirat oz. odpret porte (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 342953 (43409) | ignats |
» | Siol box + routerOddelek: Omrežja in internet | 5716 (4057) | Daniel |
» | ne dela internetOddelek: Pomoč in nasveti | 5238 (3644) | seba-beba |
» | Windows sporočilo - kaj pomeniOddelek: Pomoč in nasveti | 1091 (921) | #000000 |
» | DEBIAN problemOddelek: Omrežja in internet | 1849 (1659) | AirBladE |