Forum » Pomoč in nasveti » Multifunkcijska naprava
Multifunkcijska naprava
Metulj-1 ::
Živjo
V podjetju kjer sem zaposlen, se odločamo za nakup multif. naprave. Največ bi uporabljali printanje in skeniranje občasno tudi barvno kopiranje. Zanima me če ima kdo izkušnje s tem in kako ste zadovoljni z različnimi proizvajalci, kvaliteto, servisom...(Canon, Minolta, Toshiba, Xerox...). Na te smo se nekako osredotočili.
Hvala za odgovore.
V podjetju kjer sem zaposlen, se odločamo za nakup multif. naprave. Največ bi uporabljali printanje in skeniranje občasno tudi barvno kopiranje. Zanima me če ima kdo izkušnje s tem in kako ste zadovoljni z različnimi proizvajalci, kvaliteto, servisom...(Canon, Minolta, Toshiba, Xerox...). Na te smo se nekako osredotočili.
Hvala za odgovore.
Zheegec ::
To laserca ali ink-jet? Poglej si HP OfficeJet L7580, po mojem trenutno best-buy.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Vikking ::
Če gre za podjetje, potem izberi zadevo ki lasersko izpisuje, inkjet in termalno je navadno sranje.
Zheegec ::
Vikking - v kateri luknji se pa skrivaš zadnji dve leti
Za večje podjetje bo pa res treba laserca.
Za večje podjetje bo pa res treba laserca.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
Metulj-1 ::
ja laserci so tako ali tako vse te zadeve, zanima me katere katere so najoljša izbira od zgoraj naštetih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Laserski tiskalnik (poceni)Oddelek: Kaj kupiti | 4078 (3305) | jero_no1 |
» | Optimizacija stroškov Kartuše in TonerjiOddelek: Kaj kupiti | 911 (784) | Heisenberg |
» | Nakup tiskalnikaOddelek: Kaj kupiti | 2366 (1870) | Griffith |
» | Nakup multifunkcijskega barvnega lasercaOddelek: Kaj kupiti | 2003 (1557) | johanblond |
» | Primerjava DeskJet in LaserJet tiskalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 3011 (2884) | Yohan del Sud |