» »

POMOČ

POMOČ

gms ::

Problem:Ko instaliram office2000, mi po 3/4 dela javi napako(notranja napaka) in nnoče inštalirat naprej!!Nimam pojma kaj je to. Sistem je win ME, na novo instaliran, ker mi je pri instalaciji office2000 na win98, po končani instalaciji dobesedno zjebal win98(nisem mogel priti v win98). Vmes je navil polno notranjih napak, pa da je neki narobe z explorerjem pa ne kaj še vse!!Ta microsoft mi bo požrl živce!!!!!JEBEM JST MICROSOFT
POMOČ!!!!!

Samson ::

Najprej preveri ram, in ce je vse v redu, potem je napaka v posodobitvi windows installerja...
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)

Gh0st ::

Vem tale Microsoft je res hinavski.
Jest mam recimo multi-user računalnik, se pravi da gor dela tud moja mat (na srečo ma zdj ona svojga) in sestra. Jest pa pač hočem da majo vsi Office 2000. Lepo inštaliram pod Administratorskimi pravicami in vse dela fajn.
Pol pa hočem samo prekopirati bljižnice na sestrino in mamino namizje, pa comp zahinavi, češ da moram inštalirat Office za vsakega userja posebi.
Pa kaj misli tale MS, da bom jest meu za vsakega userja en 20 GB SCSI IBM disk al kaj?
Aja mam Win2000....MS je shit.
you might start believe in Gh0st stories. you're in one. :)

Sej bi preveru Ram sam je garancija pr Mlacom-sam problemi s Malcomom!!Ta rač je od punce, pa je tko k moj kupljen pr Mlacom!!Pa ma same probleme!!Sej pomoje je tut ram.

Han ::

RAM lahko enostavno stestiraš z MemTest programom. Naredi naj vsaj dva polna prehoda, potem pa ponovi 5. test vsaj 3x. Če ne bo našel nobene napake, je s spominom zagotovo vse ok.

Bom probal če bo kej uspeha!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Works 8.0 pogoj za Office 2003?

Oddelek: Pomoč in nasveti
101945 (1802) Mirč
»

Zelo resna zadeva [MS office 2003 professional edition]

Oddelek: Programska oprema