Forum » Pomoč in nasveti » Problem z utorrentom?
Problem z utorrentom?
Nemmo ::
moj problem je sledeč - imam visto ultimate vse dela super dokler ne vklopim utorrenta. potem mi net enostavno zašteka in stran potrebuje 5min da se naloži (če se), msn mi ne pošilja sporočil, skratka celoten net zamrzne le utorrent nemoteno dela
v utorrentu sem spreminjal št. povezav samo ni pomagalo, pomaga le če ga sklopim, potem net po 2min znova normalno dela
kaj bi lahko bilo narobe???
tnx že vnaprej
LP
v utorrentu sem spreminjal št. povezav samo ni pomagalo, pomaga le če ga sklopim, potem net po 2min znova normalno dela
kaj bi lahko bilo narobe???
tnx že vnaprej
LP
volkec ::
Verjetno ga imaš ja. Approvej utorrenta v zaščiti za web access. Bolj podrobno ti bo pa OrkAA povedu.
sloxl8 ::
Si nastavil Bandwidth Limit? Če je nisi, ti uTorrent pobere celotni bandwidth, zato ti ne ostane nič za surfanje in ostale stvari. Ko ga ugasneš, rabijo Winsi nekaj časa, da zares "ubijejo" proces.
OrkAA, sam uporabljam NOD, pa mi uTorrent dela BP.
OrkAA, sam uporabljam NOD, pa mi uTorrent dela BP.
OmegaBlue ::
Določene gusarske različice so imele probleme z njim :D
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Nemmo ::
sem approvu - ni pomagalo
in mi ne more pobrat ves bandwith če nč ne pobiram dol, ul-jam pa z 20kb. net bi mogu delat verjetn
unistall nod32?
in mi ne more pobrat ves bandwith če nč ne pobiram dol, ul-jam pa z 20kb. net bi mogu delat verjetn
unistall nod32?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrent in TelemachOddelek: Programska oprema | 5589 (4696) | poweroff |
» | uTorrent problemOddelek: Programska oprema | 3113 (2364) | Andruxa |
» | utorrent blokira ves promet - vista sp1Oddelek: Omrežja in internet | 3134 (2793) | kumer |
» | utorrent blokira ves ostali prenosOddelek: Omrežja in internet | 2932 (2766) | kozjakovec |
» | Počasen RAMOddelek: Strojna oprema | 1320 (1079) | mare92 |