Forum » Omrežja in internet » MSN reklame v programu in pogovornem oknu?
MSN reklame v programu in pogovornem oknu?
Pesimist ::
Jaz pa sem zaj upazo da mam neke bedne reklame v MSNju. Mislim wtf je to? Oglasi v MSN oknu. Potem se pa extra oglasi v obliki texta v vsakem pogovornem oknu?
MSN pa je instaliran z MSjeve strani tak da bi mogo bit brez extrasov oz spama.
MSN pa je instaliran z MSjeve strani tak da bi mogo bit brez extrasov oz spama.
FrEaKmAn ::
je*eš msn, uporab pidgin :D
drugače pa nevem, jz sm uporablju outpost firewall z ad blockerjem in je blocku tud v msnju, vendar to ni popolna rešitev. Kaj pa če pogledaš za kakšen patch da to odstrani?
drugače pa nevem, jz sm uporablju outpost firewall z ad blockerjem in je blocku tud v msnju, vendar to ni popolna rešitev. Kaj pa če pogledaš za kakšen patch da to odstrani?
No hehe. Meni se gre samo za vprasanje. Ali je normalno da so oglasi not ali ne? Torej ce je kaki virus/trojan/hack ali je to cisto normalno? ker sem bil pripravlen levo nogo stavit da oglasov prej ni blo not.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
Zakaj pa mam se jaz potem v pogovornem oknu glase v obliki texta?
Trenutno je: Ready for home improvements $40,000 for $247/year.
Edino kaj sem delo je registrito ta msn email na MS Xbox forum. Ker tam z livom loginas vbistvu.
Trenutno je: Ready for home improvements $40,000 for $247/year.
Edino kaj sem delo je registrito ta msn email na MS Xbox forum. Ker tam z livom loginas vbistvu.
Zaj sem ugotovil da je nekak vezano na racun sam. Sej sem loginal z novim in nima oglasov ter spama. Potem sem loginal z istim na drugi racunalnik in tam so se takoj rekalme pojavle.
Ok ugotovil. Ta spam dobis gor ko se povezes in signupus z liveIDjem na http://www.xbox.com/en-US/community/for...
Zdaj bi blo se samo fun ce bi znal odklopit svinjarijo.
Zdaj bi blo se samo fun ce bi znal odklopit svinjarijo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Pesimist ()
jan01 ::
Grdo rečeno, ampak a ne znaš brat?
Kakor je že bilo napisano apatch -> features-remove advertisement
Kakor je že bilo napisano apatch -> features-remove advertisement
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jan01 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76267 (16908) | tilinho20 |
» | Windows Live Messenger - Poln reklam?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1437 (1225) | strictom |
» | msn messengerOddelek: Programska oprema | 2953 (1856) | teedy |
» | 2 MSNja na enem compuOddelek: Programska oprema | 941 (916) | Damjan Jagar |
» | Windows Security Warning - mi bo požru živce!Oddelek: Operacijski sistemi | 1980 (1673) | veteran |