» »

BFG 8800GTS 320 OC - Segrevanje

BFG 8800GTS 320 OC - Segrevanje

riS16 ::

Lep pozdrav

Zanima me ce kdo ve zakaj se mi tolk grafa segreva .. mam normalne driverje z www.nvidia.com za modele serije 8.
graficna kartica ni navita, glihkar sm jo odprl, spucal hladilnicek in vse to...ko sem v windowsu mi z ATI Toolom kaze da mam 80 Stopinj
ko zalaufam se tist 3Dtest mi gre temperature na 90 in tako dalje...ventilatorck mi deluje normalno in to...u cem je problem

blackbfm ::

Ta kartica je že tovarniško navita. Imaš več možnosti:

1) Če imaš garancijo, nesi na servis.
2) Zmanjšaj frekvence
3) Nekako izboljšaj hlajenje

Verjetno bi blo dobro preverit pasto ki je med procesorjem in hladilnikom. Lahko ti povem primer iz lastne izkušnje..sicer se mi to ni zgodilo na grafični ampak na sistemskem procesorju (duron™). Pač je bilo tako da se je pasta zapekla na procesor in tudi ni nič hladilo (okoli 75 stopinj), samo smrdelo je ko svinja. Potem sem odstranu hladilnik in spucu procesor z acetonom (pazljivo!), nanesu novo pasto in potem je delal spet lepo naprej (40-50 stopinj). Zdej če se ti da in znaš potem odstrani hladilnik in poglej.

No ja , spucal sem procesor ...ne od graficne ampak ta t navadn. use je blo polno svinjarije. pol z RivaTuner sem mal pospesu ventilatorcke na graficni...prej sm mel 60% zdej mam pa 90%..pa dodal sm ventilatorck k piha zdej NAVZVEN vroc zrak.. tko da mam zdej na graficni 55 - 60 stopinj ko sm u windowsu...tud pri cod2 dosezem 250 konstantnih fps, pa Assassin's Creed zdej lahko normalno spilam..velik boljs je..aja ko igram grejo stopinje MAX 80 stopinj .

aja pa se en uprasanje za kolk bi lahko prodal tole 8800gts-ko svojo ?

tilinho20 ::

Recimo 130 EUR.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

GTX770 vs GTX970 (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
574500 (3063) abazuu
»

hlajenje processorja!!!!!

Oddelek: Hlajenje in modifikacije