Forum » Pomoč in nasveti » WinXP AutoPlay CD in še en problem ...
WinXP AutoPlay CD in še en problem ...

Tomson ::
Zadeva torej sledeča:
Bratrancu naštimam na nov računalnik lepo sistem in kup otroških igrc in vse dela lepo in prav. Potem pa on nekako malo raziskuje in sedaj vedno ko prideš v Winse, (sta 2 uporabniška imena) ko kliknem na račun najprej napiše neki kao Cd-rom d: missing ... in potem dam trikrat cancel in pride v Winse. Že to mi jasno kaj je naredil da to napiše na začetku, preden pride v Winse. Se komu kaj sanja?
Potem je pa problem, ker AutoPlay več ne dela. Sem šel na MY COmputer, pa dal Cd-ro Properties, pa tam nastavil kaj kako požene na AutoPlay, ampak ko dam CD not, se nič ne zgodi. Kaj se še kje drugje da ta AutoPlay naštimat?
TNX!
Bratrancu naštimam na nov računalnik lepo sistem in kup otroških igrc in vse dela lepo in prav. Potem pa on nekako malo raziskuje in sedaj vedno ko prideš v Winse, (sta 2 uporabniška imena) ko kliknem na račun najprej napiše neki kao Cd-rom d: missing ... in potem dam trikrat cancel in pride v Winse. Že to mi jasno kaj je naredil da to napiše na začetku, preden pride v Winse. Se komu kaj sanja?
Potem je pa problem, ker AutoPlay več ne dela. Sem šel na MY COmputer, pa dal Cd-ro Properties, pa tam nastavil kaj kako požene na AutoPlay, ampak ko dam CD not, se nič ne zgodi. Kaj se še kje drugje da ta AutoPlay naštimat?
TNX!
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Opanka ::
Ena dve ali tri številke Jokerja nazaj je bil na njihovem
DVDju en Avtopacher za XPje. Poženi ga in problem z
avtorunom bo rešen. Mene je to tudi brez znanega razloga
zajebaval.
DVDju en Avtopacher za XPje. Poženi ga in problem z
avtorunom bo rešen. Mene je to tudi brez znanega razloga
zajebaval.

Microsoft ::
Ono s CDjem je lahko tezava v tem, da je nekaj instaliral al pa kej, pa da ob zagonu se rabi PC nekaj prebrat... Spomni se malo, katere stvari si kaj na zadnje istaliral in poskusi met ob zagonu CD noter.
Glede drugega. V Run... napises gpedit.msc, se ti odpre okno in gres "dol" po drevesni strukturi; Computer Configuration > Administrative Templates > System. Tu poisci Turn off Autoplay in ga daj na disable. Upam, da ti bo pol delalo.
by Miha
Glede drugega. V Run... napises gpedit.msc, se ti odpre okno in gres "dol" po drevesni strukturi; Computer Configuration > Administrative Templates > System. Tu poisci Turn off Autoplay in ga daj na disable. Upam, da ti bo pol delalo.
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr

ANGEL_B ::
ce sem prav razumel je za winse naredil se en dodaten account in tisti zajebava ?
ni najenostavneje potem tisti account spet zbrisat in nebo ne accounta in ne tiste napake ki se v njem pojavlja ?
drugace pa se pomojem splaca pri bratrancu preverit da je sysrem recovery vklopljen (ce ni ga vklopi) in potem lahko dela kar hoce in ce bo kaj prevec zamrdal bo enostavno vse naredil spet nazaj :)
ni najenostavneje potem tisti account spet zbrisat in nebo ne accounta in ne tiste napake ki se v njem pojavlja ?
drugace pa se pomojem splaca pri bratrancu preverit da je sysrem recovery vklopljen (ce ni ga vklopi) in potem lahko dela kar hoce in ce bo kaj prevec zamrdal bo enostavno vse naredil spet nazaj :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ANGEL_B ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dropbox ponuja do 4,5 GB prostora brezplačno (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 27576 (19455) | Ajrina |
» | Dva izmed treh USB-ključev okužena, pazite na osebne podatke!Oddelek: Novice / Varnost | 14170 (11101) | fosil |
» | Po letu dni Conficker živahnejši kot kdajkoli (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 8768 (6759) | ABX |
» | ne morem odpreti diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 3835 (3217) | rockrose |
» | Previdnost pri "najdenih" USB ključkih ni odvečOddelek: Novice / Zasebnost | 4488 (3324) | AtaStrumf |