Forum » Pomoč in nasveti » Disk problem
Disk problem
bovas ::
Lep pozdrav.
Imam problem z sata diskom, sedaj ga imam ze kaksne 2 leti in mi je naenkrat zacel prikazovat plav ekran pa je pisalo: beginning dump of physical memory! nato se je umiril s tem in mi ne kaze vec tega a sedaj ko sem v windowsih xp mi neki casa deluje in nato vse zmrzne in ga potem niti v biosu ne zazna. Potem izklopim racunalnik in ko ga ponovno prizgem nato mi ga vcasih zazna in lahko ponovno zazenem windows in zopet se ponovi isto, vcasih takoj vcasih sem lahko neki casa v windowsih,intrnetu... in nato zopet zmrzne vse.
Opravil sem ze scan disk ,defrag,formatiral vse probal z drugimi windowsi a vedno isto.
Hvala vse ki bi mogoce vedeli kaj narediti.
Imam problem z sata diskom, sedaj ga imam ze kaksne 2 leti in mi je naenkrat zacel prikazovat plav ekran pa je pisalo: beginning dump of physical memory! nato se je umiril s tem in mi ne kaze vec tega a sedaj ko sem v windowsih xp mi neki casa deluje in nato vse zmrzne in ga potem niti v biosu ne zazna. Potem izklopim racunalnik in ko ga ponovno prizgem nato mi ga vcasih zazna in lahko ponovno zazenem windows in zopet se ponovi isto, vcasih takoj vcasih sem lahko neki casa v windowsih,intrnetu... in nato zopet zmrzne vse.
Opravil sem ze scan disk ,defrag,formatiral vse probal z drugimi windowsi a vedno isto.
Hvala vse ki bi mogoce vedeli kaj narediti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Asus P5Q Pro ICH10ROddelek: Strojna oprema | 1211 (940) | axee |
» | Črn zaslon ob vklopu. :SOddelek: Pomoč in nasveti | 1465 (1317) | solatko |
» | zmrzovanje racunalnikaOddelek: Strojna oprema | 1130 (1029) | jurre |
» | Čudni problemi z programiOddelek: Programska oprema | 1086 (935) | roli |
» | jutranje brenčanje...Oddelek: Pomoč in nasveti | 948 (843) | tropinovec |