» »

Monitor se ne ugasne (power options)

Monitor se ne ugasne (power options)

Prometnik ::

Živjo,

v power options imam nastavljeno, da se mi monitor avtomatsko izklopi po 10 minutah, vendar se to ne zgodi. Aktivira se le screen saver (blank). V BIOSu nastavitve za avt. izklop monitorja ni. Probal sem nastavit 10, 15, 20 minut - nič ne prime. Diski in ostalo se pa lepo ugasnejo, ampak monitor gori naprej.

Ima kdo kakšno idejo, kaj naj naredim?

Aja, imam WINXP SP2, problem se je pojavil zadnji teden, prej je blo vredu.
Hvala za pomoč.

krho ::

Se XPjem pač zblede. Meni zadeva dela lepo ene 3x-4x potem pa neha. Po restartu zopet deluje.
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

restart ne pomaga

Duhec ::

Če je screen saver nastavljen npr. na 2 minuti, izklop monitorja pa tudi na dve minuti ali več, se ti bo monitor izklopil šele po štirih ali več minutah. Čas izklopa monitorja se začne šteti šele, ko se aktivira screensaver.
Če pa je izklop monitorja manjša cifra kot screensaver pa se dejansko izvede čas izklopa monitorja. Torej, če pa imaš screen saver nastavljen na npr. 10 minut ali pa na NONE, izklop monitorja pa na 5 minut se bo dejansko izklopil čez 5 minut.

No, dans k sm prišel domov, je bil ekran čudežno avtomatsko izklopljen.

Vendar pred nekaj dnevi, ko sem ga pustil ponoči prižganega (power nastavitev je bila avt. izklop po 10 minutah), je pa zjutraj laufal screen saver (noben ni šlatal računalnika ponoč, potresa pa pomoje tud ni blo).

Kar nekaj, res.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prenosnik - ob mirovanju ne zatemni ekrana

Oddelek: Pomoč in nasveti
415375 (4981) win64
»

Eizo se ugasne sam

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
184403 (3421) PrimozR
»

Dell prenosnik izklop monitorja

Oddelek: Strojna oprema
81176 (244) Paramedic
»

screensaver na lcd-ju?

Oddelek: Zvok in slika
6971 (870) Dr_M
»

monitor stand by

Oddelek: Pomoč in nasveti