Forum » Operacijski sistemi » WinXP Pro -> prenos/backup user accountov na novo inštalacijo
WinXP Pro -> prenos/backup user accountov na novo inštalacijo
ali3n ::
V kratkem nameravam menjat plato, procsesor v "hišnem serverju";
Ker je na mašino obešenih kar nekaj userjev - vsak s svojimi pravicami (share itd..) me zanima, kako najenostavneje prenest celotne user accounte (s pravicami in gesli vred) na novo inštalacijo XPjev.
Nekaj sem brskal po MS sajtih,.. a nisem našel nič uporabnega.
LP
Ker je na mašino obešenih kar nekaj userjev - vsak s svojimi pravicami (share itd..) me zanima, kako najenostavneje prenest celotne user accounte (s pravicami in gesli vred) na novo inštalacijo XPjev.
Nekaj sem brskal po MS sajtih,.. a nisem našel nič uporabnega.
LP
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
opeter ::
sestra je enostavno menjala plato tako, da je vse gonilnike v Moj računalnik/Strojna oprema/Upravitelj naprav ročno odstranila oz. pred tem vse fizično nameščene gonilnike dala na uninstall (nvidia Forceware, NForce driver, Realtek AC97 Driver itn.).
Skratka, Upravitelj naprav je bil skoraj v celoti prazen.
Nakar je v ohišje montirala novo matično s novim procesorjem in RAMom, vse normalno povezava, vklopila računalnik, počakala, da se Okna XP zaženejo in prepoznajo vse naprave, kar se je dalo prepoznati, na koncu pa vstavila CD od matične in zagnala še namestitveni program za ostale gonilnike.
Skratka brez ponovne reinstalacije. Res pa je, da ona osebno ne uporablja 50 različnih programov in ne poskuša nameščat vse kar najde na spletu, ampak uporablja le to, kar resnično potrebuje. Igre, razen dveh enostavnejših casual-games (Mahjongg in neko kartanje) sploh ne igra.
Skratka, Upravitelj naprav je bil skoraj v celoti prazen.
Nakar je v ohišje montirala novo matično s novim procesorjem in RAMom, vse normalno povezava, vklopila računalnik, počakala, da se Okna XP zaženejo in prepoznajo vse naprave, kar se je dalo prepoznati, na koncu pa vstavila CD od matične in zagnala še namestitveni program za ostale gonilnike.
Skratka brez ponovne reinstalacije. Res pa je, da ona osebno ne uporablja 50 različnih programov in ne poskuša nameščat vse kar najde na spletu, ampak uporablja le to, kar resnično potrebuje. Igre, razen dveh enostavnejših casual-games (Mahjongg in neko kartanje) sploh ne igra.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
ali3n ::
hm.. nikoli nisem pomislil, da bi se tega lotil na ta način; semi zdi dost logična in ziher varjanta.
hvala.
hvala.
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z USB v Win 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 891 (717) | Han |
» | Zunanji Disk Se Ne OdzivaOddelek: Strojna oprema | 7591 (6425) | Lyon |
» | Kablski internet, težave, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1100 (1002) | Nocko |
» | Nova plata - potrebno ponovno naložiti sistem?Oddelek: Strojna oprema | 959 (865) | gofra |
» | pekač ne delaOddelek: Strojna oprema | 1248 (1055) | Fury |