Forum » Elektrotehnika in elektronika » Utripanje monitorja 225MW
Utripanje monitorja 225MW
vidkul ::
Živjo,
dobil sem nov monitor Samsung 225MW. Monitor v dela normalno, dokler ne preklopim na TV (monitor ima vgrajeno TV kartico). začne mi utripati, okoli 10-15x na minuto. Zvok pa ne prekinja tako da predvidevam da je vzrok v TV kartici in ne v signalu od T-2.
Hvala za kakšen nasvet,
Vid
dobil sem nov monitor Samsung 225MW. Monitor v dela normalno, dokler ne preklopim na TV (monitor ima vgrajeno TV kartico). začne mi utripati, okoli 10-15x na minuto. Zvok pa ne prekinja tako da predvidevam da je vzrok v TV kartici in ne v signalu od T-2.
Hvala za kakšen nasvet,
Vid
lp Vid
Azrael ::
Imaš možmpst priklopiti ta TV/monitor na kakšen drug vir TV signala (VCR, DivX predvajalnik...)?
Če bo tudi tam enak problem, v navodilih pa tudi ni namiga za rešitev -> garancija.
Če bo tudi tam enak problem, v navodilih pa tudi ni namiga za rešitev -> garancija.
Nekoč je bil Slo-tech.
vidkul ::
ali lahko uveljavljam da mi zamenajo za nov monitor ali moram ga nesti na servis. ker monitor sem dobil v Soboto.
lp
lp
lp Vid
Azrael ::
Odvisno kako in kdaj si kupil.
V splošnem je tako, pri nakupu preko neta lahko menjaš v 15 dneh od dneva nakupa brez vprašanj. V trgovini pa mislim, da imaš možnost večinoma samo servis, saj je menjava samo dobra volja trgovca. Vprašaj v trgovino.
V splošnem je tako, pri nakupu preko neta lahko menjaš v 15 dneh od dneva nakupa brez vprašanj. V trgovini pa mislim, da imaš možnost večinoma samo servis, saj je menjava samo dobra volja trgovca. Vprašaj v trgovino.
Nekoč je bil Slo-tech.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup monitorja za gaming?Oddelek: Strojna oprema | 4478 (3014) | tryhard |
» | Težave z novim SAMSUNG monitorjemOddelek: Strojna oprema | 1539 (1145) | Sami |
» | TV karticaOddelek: Strojna oprema | 1201 (970) | toset1 |
» | TV tunerOddelek: Strojna oprema | 2153 (2013) | iKlancar |
» | LCD TV/MonitorOddelek: Kaj kupiti | 2843 (2299) | Keyser Soze |