Forum » Igre » Guitar hero 3 PC
Guitar hero 3 PC
vbknez ::
Pred kratkim sem instaliral zgoraj omenjen špil na moj komp. Pa me zanima če se da kupt kitaro za na računalnik. Ker je s tipkovnico pa miško mal čudn igrat
(sj se da sam ni občutka ta pravga). Tago da če kdo kj ve o tem, naj prosim odpiše.
(sj se da sam ni občutka ta pravga). Tago da če kdo kj ve o tem, naj prosim odpiše.
Mavrik ::
Am... saj dobiš kitaro skupaj s špilom... ločeno se zadeve sploh ne da dobiti.
The truth is rarely pure and never simple.
T-h-o-r ::
"klanje" po tipkovnici rula jaz mam nastavljeno od f1-4 za brenkanje pa preslednico, samo je težko na kaj več kot na osnovnem levelu igrat
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?
if we no longer are interested in being civilized?
vbknez ::
Sem pogledal pa je možno igrati z dvema igralcema.
Pa bi vprašal če dobiš dva kontrolerja al moraš dodatno še enga kupt?
Pa pogledal sm mal po trgovinah in pogostokrat se najde špil brez kitare, tako da ne meni...
Pa bi vprašal če dobiš dva kontrolerja al moraš dodatno še enga kupt?
Pa pogledal sm mal po trgovinah in pogostokrat se najde špil brez kitare, tako da ne meni...
jeanmike ::
V italiji sem videl samo kontroler, ma je bil wireless X-plorer za xbox, tako da ne vem. Sem pa v kompletu dobil žični X-plorer (usb), tako da ne vem če bi wireless delal na PC-ju. So pa ble govorice da se bo tam okoli februarja dobilo tudi samo kontroler. Je pa co-op kar v redu igrat, je pač edn na kontrolerju in drugi na tipkovnici. pa odprejo se ti še dodatne pesmi (5).
Wireless kontroler je samo za PS3 in Xbox 360. Xboxov dela na PCju, če imaš receiver za Xboxove kontrolerje.
Kontroler za Xbox 360 verzijo Guitar Herota 2 je popolnoma enak kot za PC verzijo GH3 in dela brez težav.
speed machine ::
"klanje" po tipkovnici rula jaz mam nastavljeno od f1-4 za brenkanje pa preslednico, samo je težko na kaj več kot na osnovnem levelu igrat
Tud na ekstrem se da na tipkovnico igrat. Smo lani to vse počel. Sedaj pa seveda Guitar Hero: world tour rajši razbijamo, ko je cajt :p.
Drugač pa za kitare, igre, bobne, mikrofone in podobno najboljš pogledat v BigBangu, Muller-ju. Na internetu pa platform in 3dsvet.
//
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Guitar hero Kitara (bundle ali controller)Oddelek: Igre | 808 (731) | TheHusky |
» | Xbox 360 premium nasveti (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 7811 (5513) | brecoboy |
» | Guitar Hero 3: Legends of Rock (strani: 1 2 )Oddelek: Konzole | 8898 (5963) | dinozaver7 |
» | Wii daleč spredaj, Xbox povozil PS3Oddelek: Novice / Konzole | 8713 (3484) | RuskiSnajper |
» | Kitara za Guitar HerotaOddelek: Igre | 1426 (1426) | Oblivion |