Forum » Pomoč in nasveti » Temperatura chipseta je crknila
Temperatura chipseta je crknila
Bellzmet ::
Aloha!
Imam DFI plato, na kateri sem pred mesecem zamenjla stock cooler in gor dal pasivno zadevo od Zalmana.
Temperature so se po zamenjavi gibale okoli 44 stopinj, se pravi zelo v redu oz. 2-3 stopnije manj kot na stock ventilatorčku.
Danes pa opazim, da mi Speedfan kaže -128 stopnij. Sem tudi v BIOS šel pogledat
in tam tudi piše -128 stopinj. Zanimivo je, da sta sedaj v BIOSu system temp (inside) in system temp (outside) obe -128 stopnij.
Pa me zanima, če se je komu že naredilo isto in če mi je dejansko crknil termometer na chipsetu? Ali gre lahko za kej drucga?
lp
Imam DFI plato, na kateri sem pred mesecem zamenjla stock cooler in gor dal pasivno zadevo od Zalmana.
Temperature so se po zamenjavi gibale okoli 44 stopinj, se pravi zelo v redu oz. 2-3 stopnije manj kot na stock ventilatorčku.
Danes pa opazim, da mi Speedfan kaže -128 stopnij. Sem tudi v BIOS šel pogledat
in tam tudi piše -128 stopinj. Zanimivo je, da sta sedaj v BIOSu system temp (inside) in system temp (outside) obe -128 stopnij.
Pa me zanima, če se je komu že naredilo isto in če mi je dejansko crknil termometer na chipsetu? Ali gre lahko za kej drucga?
lp
>>><<< ::
Probaj pogledati temperaturo še s kakšnim drugim programom, npr. Smartguardianom ... Če bo še vedno vse po starem probaj Clear CMOS(premakneš jumper na plati, poišči v User Manual).
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Bellzmet ::
Mah jeseni enkrat sem se s clear cmos pa z nekim novim BIOS-om ukvarjal pa sem moral potem na novo inštalirat Windowse XP. Tako da bi to res nazadnje probal.
>>><<< ::
Potem pa probaj v BIOSu nastaviti vse na default, mogoče bo delalo.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje za telebaneOddelek: Navijanje | 3697 (2975) | 69charger |
» | Power DownOddelek: Pomoč in nasveti | 929 (719) | Lombi |
» | Ventilator na grafični se ne zažene!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1491 (1313) | Valvoline |
» | Asrock & Intel Core 2 Duo -> previsoke temperatureOddelek: Pomoč in nasveti | 1311 (1194) | Jst |
» | Gigabyte Nforce 7n400 - Temperatuta procesorja???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1935 (1487) | Ethan |