Forum » Programska oprema » Seti@home
Seti@home
migič ::
Zanimajo me podrobnosti o tem programu!
Sploh mi ni jasno kako deluje, ker dela tudi ko nisi prijavljen na internetu, povrh tega pa še zelo poviša temperatzro procesorja, no saj pri meni! Še to a se to kaj plača??(mislim impulzi)
Sploh mi ni jasno kako deluje, ker dela tudi ko nisi prijavljen na internetu, povrh tega pa še zelo poviša temperatzro procesorja, no saj pri meni! Še to a se to kaj plača??(mislim impulzi)
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Migajte z mano, naj živi migič!
Tomi ::
Deluje čisto preprosto. Ti dobiš paket, program ti ga shrani na disk, procesor ga obdeluje na 100% obremenitvi, potem pa ga pošlješ.
Je pa seveda bolje, da snameš program, ki hrani pakete, in si jih naložiš vnaprej, pošiljaš pa, ko hočeš.
Je pa seveda bolje, da snameš program, ki hrani pakete, in si jih naložiš vnaprej, pošiljaš pa, ko hočeš.
metrodusa.blogspot.com
migič ::
Tomi to vem! Sm ne razumem principa delovanja! Kako deluje, čeprav nisem na internetu, satelita pa tud valda nimam! :) :D
............. in migali so do konca svojih dni!!!!!!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nasvet: A1 Domači 2 + TV AS LTEOddelek: Pomoč in nasveti | 5979 (4985) | GupeM |
» | Online bazaOddelek: Programiranje | 2260 (1553) | Yacked2 |
» | Microsoft RickRollal pirateOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 9900 (8187) | pegasus |
» | LaserJet 3015 blemOddelek: Strojna oprema | 957 (890) | Bug |
» | w2k server & mrezaOddelek: Operacijski sistemi | 2087 (1952) | andrej |