Forum » Strojna oprema » DMA-6 capable but disable
DMA-6 capable but disable
Ethical ::
Lep pozdrav vsem skupaj,
Danes zjutraj sem vklopil napajalnik in vžgal kompjuter in takoj na zacetku mi je POST program javil to kar piše v naslovu. Gledal sem drugje po internetu in ugotovil, da je moj BIOS sposoben tudi povedat da bo disk kmal šel papa.(S.M.A.R.T. opcija v BIOSU). Hočem se samo prepričat če je to res?
Disk je Seagate, kupljen pred enim letom. Kar stalno ga obremenjujem, kar je verjetno da je res pred koncem. Kaj predlagate in kater program priporočate za diagnosticiranje HDDja?
Lep pozdrav Ethical.
Danes zjutraj sem vklopil napajalnik in vžgal kompjuter in takoj na zacetku mi je POST program javil to kar piše v naslovu. Gledal sem drugje po internetu in ugotovil, da je moj BIOS sposoben tudi povedat da bo disk kmal šel papa.(S.M.A.R.T. opcija v BIOSU). Hočem se samo prepričat če je to res?
Disk je Seagate, kupljen pred enim letom. Kar stalno ga obremenjujem, kar je verjetno da je res pred koncem. Kaj predlagate in kater program priporočate za diagnosticiranje HDDja?
Lep pozdrav Ethical.
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Win 7 Home Premium - laptop neodzivenOddelek: Pomoč in nasveti | 879 (647) | hojnikb |
» | Prenos sistema iz HDD na SSD (stotič:)) (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17300 (10792) | opeter |
» | Windows 7 - počasen zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 6170 (5736) | Tine:) |
» | Odklepanje trdega diskaOddelek: Strojna oprema | 2047 (1703) | Durex |
» | PC se ne boota s CD enoteOddelek: Strojna oprema | 1440 (1306) | LordTado |