Forum » Pomoč in nasveti » Nujno potrebujem servis prenosnika v Postojni
Nujno potrebujem servis prenosnika v Postojni
Igor0 ::
Pri treningu na šahovskem tekmovanju je bil polit prenosnik Dell.
Nujno potrebujem hiter in kvaliteten servis v Postojni.
Otroci so zadevo po politju z vodo ( dober požirek) obrisali po tipkovnici in ga uporabljali še 2 uri. Po izklopu se več ne postavi. Ko sem izvedel kaj se je zgodilo sem odstranil baterijo in ga položil s tastaturo navzdol na brisačo.
Prosim za hiter odgovor kam se izplača odnesti zadevo na pregled v Postojni.
LP
Nujno potrebujem hiter in kvaliteten servis v Postojni.
Otroci so zadevo po politju z vodo ( dober požirek) obrisali po tipkovnici in ga uporabljali še 2 uri. Po izklopu se več ne postavi. Ko sem izvedel kaj se je zgodilo sem odstranil baterijo in ga položil s tastaturo navzdol na brisačo.
Prosim za hiter odgovor kam se izplača odnesti zadevo na pregled v Postojni.
LP
LP Igor
Igor0 ::
Pacient podlegel.
Naslednji teden bo naprodaj še ne leto in pol star Dell Latitude XXX, po delih ali cel, z uničeno matično.
Težko je 6 let staremu otroku dopovedati, da poleg prenosnika ne sme stati plastenka vode, predvsem ne, če ni zaprta.
Naj se mu zadeva oprosti, ali naj bo naslednjih 10 let brez žepnine ?
LP
Naslednji teden bo naprodaj še ne leto in pol star Dell Latitude XXX, po delih ali cel, z uničeno matično.
Težko je 6 let staremu otroku dopovedati, da poleg prenosnika ne sme stati plastenka vode, predvsem ne, če ni zaprta.
Naj se mu zadeva oprosti, ali naj bo naslednjih 10 let brez žepnine ?
LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Igor0 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | menjava zimskih gum (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17518 (13321) | ...:TOMI:... |
» | London dobiva največje brezplačno omrežje Wi-Fi v EvropiOddelek: Novice / Ostale najave | 10719 (8295) | Rotty |
» | 2.oktober 2006Oddelek: Loža | 2681 (1917) | Izak |
» | pivovarska vojna (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 4363 (3795) | DavidJ |