Forum » Zvok in slika » Stop-motion film
Stop-motion film
Cola400 ::
Pozdravljeni,
Mam en problem... Sm delu stop-motion film... Posneu vseh 400 frameov. Zdj pa nevem kako naj vse slikice povlečem tako da bi nastal film... Ne da bi vsako sliko vlekel posebaj... Upam da razumete... Moj namen je, da bi dal vse slike v nek program in bi se same razporedile.. Saj so oštevilčene... Trenutno mam program adobe flash...
Hvala, luka
Mam en problem... Sm delu stop-motion film... Posneu vseh 400 frameov. Zdj pa nevem kako naj vse slikice povlečem tako da bi nastal film... Ne da bi vsako sliko vlekel posebaj... Upam da razumete... Moj namen je, da bi dal vse slike v nek program in bi se same razporedile.. Saj so oštevilčene... Trenutno mam program adobe flash...
Hvala, luka
- polepsal: Primoz ()
Cola400 ::
No sem najdu program...če bo slučajno koga zanimal se program imenuje Virtual Dub Mod.
Če si pa kdo želi pogledat filmčk...mogoče ni ravno najboljši...
Klik
Če si pa kdo želi pogledat filmčk...mogoče ni ravno najboljši...
Klik
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Moj kratki film za festival - vaši komentarji?Oddelek: Sedem umetnosti | 6111 (5431) | JohnMcclane |
» | ChatRoulette mob: prihodnost interneta?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 6321 (5111) | pss-m |
» | Milo namesto miškeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4753 (3097) | madviper |
» | Zaščita lastnega dvdja proti presnemavanjuOddelek: Pomoč in nasveti | 1473 (1195) | Vojc |
» | IdejeOddelek: Programiranje | 1512 (1038) | root987 |