Forum » Pomoč in nasveti » geslo za lokalnega uporabnika - vista
geslo za lokalnega uporabnika - vista
MAX34216 ::
pozdrav vsem!
spet rabim pomoč, oz. moj sosed...
kupil je novega prenosnika acerja 5520 se mi zdi da je model, z že naloženo visto...
laptop je normalno uporabljal nekaj tednov, potem pa so se njegovi otroci nekaj igrali, in nastavili geslo za normalnega lokalnega uporabnika. torej problem je sedaj, ker ne vejo gesla... oz. ga ne morejo vtipkati, ker je keyboard layout kar naenkrat na english. V geslu pa so uporabili šumnike.
torej, rešitvi: ali resetirati geslo, ali pa nekako usposobiti keyboard layout nazaj na slovenščino v prijavnem načinu. Kolikor sem probaval jaz, se ne da iti na slovenščino na kak lahek način.
pa tudi problem je, ker je administratorski account še disejblan...
se da tole kako popraviti, na bilokakšen način, razen format... :)
thnx
lp
spet rabim pomoč, oz. moj sosed...
kupil je novega prenosnika acerja 5520 se mi zdi da je model, z že naloženo visto...
laptop je normalno uporabljal nekaj tednov, potem pa so se njegovi otroci nekaj igrali, in nastavili geslo za normalnega lokalnega uporabnika. torej problem je sedaj, ker ne vejo gesla... oz. ga ne morejo vtipkati, ker je keyboard layout kar naenkrat na english. V geslu pa so uporabili šumnike.
torej, rešitvi: ali resetirati geslo, ali pa nekako usposobiti keyboard layout nazaj na slovenščino v prijavnem načinu. Kolikor sem probaval jaz, se ne da iti na slovenščino na kak lahek način.
pa tudi problem je, ker je administratorski account še disejblan...
se da tole kako popraviti, na bilokakšen način, razen format... :)
thnx
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj se je zgodilo s slovensko tipkovnico?Oddelek: Znanost in tehnologija | 5234 (3568) | janig |
» | spremenjanje tipk na tipkovniciOddelek: Pomoč in nasveti | 1762 (1599) | dragoneye89 |
» | Napačno geslo WIN XPOddelek: Operacijski sistemi | 1175 (1025) | fosil |
» | Microsoft Outlook - PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 1134 (1100) | Soon |
» | MS Outlook in šumniki v SubjektuOddelek: Pomoč in nasveti | 1331 (1273) | Gunny |