Forum » Programiranje » [JavaScript] GreyBox, ThickerBox, LightBox,... kako dinamično polniti okno?
[JavaScript] GreyBox, ThickerBox, LightBox,... kako dinamično polniti okno?
Fizikalko ::
Danes sem se začel malo zanimat za tele js toolse, ki omogočajo, da se novo okno odpre tako, da se zablur-a trenutni ekran in gre fokus v to okno (primer: tule klinkni na katerikoli link noter).
Pa me nekaj zanima... Kaj, če želim, da je osnova to novo okno neka sslika (jpg), nanjo pa se v določenem vrstnem redu mečejo druge? Še več, rad bi, da je tudi hitrost takega slideshowa dinamična, odvisna pa je od nekih parametrov, ki bi jih poredajal temu oknu...
Primer: želim, da se torej odpre okno, ki bo imelo nek okvir, znotraj katerega se bodo izmenjevale slike avtomatično. Okvir je torej slika v ozadju, nanjo se mečejo slike (galerija). Koliko časa pa naj ta slideshow ostane ne določeni sliki, pa hočem predati temu oknu iz primarnega okna (recimo, da bi to dobil iz forme).
Upam, da veste, kaj mislim...
Pa me nekaj zanima... Kaj, če želim, da je osnova to novo okno neka sslika (jpg), nanjo pa se v določenem vrstnem redu mečejo druge? Še več, rad bi, da je tudi hitrost takega slideshowa dinamična, odvisna pa je od nekih parametrov, ki bi jih poredajal temu oknu...
Primer: želim, da se torej odpre okno, ki bo imelo nek okvir, znotraj katerega se bodo izmenjevale slike avtomatično. Okvir je torej slika v ozadju, nanjo se mečejo slike (galerija). Koliko časa pa naj ta slideshow ostane ne določeni sliki, pa hočem predati temu oknu iz primarnega okna (recimo, da bi to dobil iz forme).
Upam, da veste, kaj mislim...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup novih oken (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Loža | 111791 (15164) | BCSman |
» | Kakšna okna?Oddelek: Loža | 4102 (3775) | jabe |
» | popup windowOddelek: Programiranje | 1423 (1089) | Sfinx93 |
» | c++: MessageBox in (ne)brisanje okna z njimOddelek: Programiranje | 1180 (1137) | Bela01 |
» | PodstranOddelek: Izdelava spletišč | 1350 (1233) | Spajky |