Forum » Igre » Kje so saves od medieval total war pri visti?
Kje so saves od medieval total war pri visti?
svizi ::
Ta teden sem igral medieval 2 total war na prijateljevem računalniku zdaj pa bi rad igral doma naprej! Ker ima prijatelj visto ne najdem save fajlov! Moj brat ima xp in ima saves v mapi SEGA v visti pa tega ni tam? Lahko kdo pomaga?
Lp
Lp
miteq ::
Mogoče so pod *ime uporabnika* -> Saved Games (tam kjer so razne podmape za Contacts, Desktop, Documents, Downloads, itd...). Lahko pa enostavno v Documents podmapi.
svizi ::
Ja prov v Documentih te mape ni...to sem že pogledal...ima vista mogoče kakšno posebno destinacijo za shranjevanje teh stvari?
tony1 ::
tole je sicer že stara fora, ampak mogoče velja tudi za visto: v Folder Options->View imaš stran dano kljukico pri opciji Hide system files?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako zagnati instalirane programe v Windows.Old direktoriju?Oddelek: Operacijski sistemi | 1275 (1118) | mihl |
» | XP->Vista izboljšave in popravki (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 6480 (3391) | MrStein |
» | FAVORITES v Internet Explorer 8Oddelek: Programska oprema | 1177 (1105) | win64 |
» | Vista Home Premium Language packOddelek: Pomoč in nasveti | 11814 (7181) | Ermin |
» | deleteOddelek: Pomoč in nasveti | 1344 (1069) | luky |