Forum » Strojna oprema » Težava s 8800GT
Težava s 8800GT
Rippy ::
Včeraj sem kupil novo 8800GT od Inno3D in tudi novo PCI Express osnovno ploščo, na VIA 900.
Vse dela brez problema razen grafične kartice, računalnik se prižge (vsi ventilatorji tudi na graficni) ampak ne zapiska "boot" niti ne napake, slika ostane črna. Napajalnik je pa dosti močen.
Pokusil sem tudi na Nforce4, in zapeljal v servis kjer je poskusil s tremi osnovnimi ploščami, ena za 250€ in napajalniki in ista težava. Torej 5 osnovne plošče, 3 napajalniki in nič..DOA ?
A je imel kdo takšno težavo ? Grafična zgleda da je "mrtva" is škatle tako da bom jo nazaj poslal da še v trgovini kjer sem jo naročil pregledajo.
Vse dela brez problema razen grafične kartice, računalnik se prižge (vsi ventilatorji tudi na graficni) ampak ne zapiska "boot" niti ne napake, slika ostane črna. Napajalnik je pa dosti močen.
Pokusil sem tudi na Nforce4, in zapeljal v servis kjer je poskusil s tremi osnovnimi ploščami, ena za 250€ in napajalniki in ista težava. Torej 5 osnovne plošče, 3 napajalniki in nič..DOA ?
A je imel kdo takšno težavo ? Grafična zgleda da je "mrtva" is škatle tako da bom jo nazaj poslal da še v trgovini kjer sem jo naročil pregledajo.
bluefish ::
če je bila preizkušena na toliko ploščah ob dovolj močnih napajalnikih,... potem je verjetno res fuč. Vrni jo v garancijo in to je to.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming PC povzroča preglavice (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7107 (5846) | gddr85 |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 17845 (13968) | G_mAn |
» | Pci Express 2.0 (8800GT on Asus M2V)Oddelek: Strojna oprema | 1155 (916) | Rippy |
» | Samo resetiranje.........biosOddelek: Strojna oprema | 1407 (1260) | scythe |