Forum » Igre » sven
sven
n0_body ::
ped kratkim je bla tle ena tema o špilu svenu(nategovalec ovac)pa me zanima kje bi ga lohk zdownloadu
- premaknil: Thomas ()
R0K ::
Itaq .. Sheep Fucker :D .. nor špil ...
Lohk si daš dol tukaj alpa greš na njihovo stran ... www.bild.de ...
Lohk si daš dol tukaj alpa greš na njihovo stran ... www.bild.de ...
jRk0 ::
Skoda, da ne mores tudi starega zmatrat malo:)
Drugace pa je dobro tudi, da dostikrat obisces aliene, ker si potem celi divjin a steroidih in celi zeleni (kot da te v bad zabija zaradi prevelike kolicine droge, hehe>:D )
Drugace pa je dobro tudi, da dostikrat obisces aliene, ker si potem celi divjin a steroidih in celi zeleni (kot da te v bad zabija zaradi prevelike kolicine droge, hehe>:D )
You fuck up once, you loose two teeth.
Tomi ::
Za moje pojme ima pa špil neumno gibanje. Tako da več kot do 350 še nisem prišel. Res pa je, da sem ga igral pod 10x vse skupaj.
metrodusa.blogspot.com
jRk0 ::
Gibanje je res weird, ampak samo prvih dvakrat. Potem se navadis in je kar kul. Sicer pa sem jaz tudi kakih 15x samo igral, ker se navelicas ko obrnes pac:) in se to nisem potem nikoli vec dosegel toliko tock, kot ko sem prvic prisel do konca. Skoda da ma samo 5 levelov, pa da je okolje vedno isto.
You fuck up once, you loose two teeth.
viper ::
hehehe moj rekord: 2442, cimr 3009 .... madrfaker .... hehhee
drgac: izi navodila sem pisu enkrat u joker forum:
Joker forum-Sven topic-Viper-jeva navodila
smo na lovu za 3500 score-om ...
heheh ... ucte se ... ajdi
drgac: izi navodila sem pisu enkrat u joker forum:
Joker forum-Sven topic-Viper-jeva navodila
smo na lovu za 3500 score-om ...
heheh ... ucte se ... ajdi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ljubljana finest burgers (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 48933 (26138) | Gagatronix |
» | Katere računalniške igrice za otroke 5-6 let (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 17544 (16327) | Unknown_001 |
» | Deluxe ski jump v2.1Oddelek: Igre | 23821 (12511) | tomi123456 |
» | Kako dolgo brez spanja? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13708 (11380) | LuiIII |
» | Nonstop igranjeOddelek: Igre | 2850 (1786) | whatever55 |