Forum » Omrežja in internet » Kateri router
Kateri router
pierlo ::
Živjo
Mene zanima kateri router mi svetujete? Povezal bom prek kabla in sicer 5 računalnikov, laserski fotokopirc z mrežno kartico in barvni tiskalnik.
Je pisarna kjer bo router, en komp in fotokopirc. Pol bo šlo pa v drugo pisarno, kjer sta 2 kompa in printer. Od tam bo šlo pa naprej v tretjo sobo kjer je en komp in v četrto, kjer je tudi en komp. Kako bi to speljal? Ali bom rabil kak switch?
LP
Mene zanima kateri router mi svetujete? Povezal bom prek kabla in sicer 5 računalnikov, laserski fotokopirc z mrežno kartico in barvni tiskalnik.
Je pisarna kjer bo router, en komp in fotokopirc. Pol bo šlo pa v drugo pisarno, kjer sta 2 kompa in printer. Od tam bo šlo pa naprej v tretjo sobo kjer je en komp in v četrto, kjer je tudi en komp. Kako bi to speljal? Ali bom rabil kak switch?
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Remote shutdown - dostop zavrnjen 5Oddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (874) | JogurtJagoda |
» | Kateremu računalniku pripadajo kateri CD-ji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1580 (1085) | Tomay |
» | 2 serverja na istem IP naslovuOddelek: Izdelava spletišč | 1405 (936) | Poldi112 |
» | routerOddelek: Kaj kupiti | 1347 (966) | Super_Budalo |
» | fuknu bom tale komp skozi okno... (aka rabim pomoč)Oddelek: Omrežja in internet | 1486 (1300) | smetko |