Forum » Kaj kupiti » Daljinsko upravljanje luči
Daljinsko upravljanje luči
eVro ::
Iščem delujoče brezžično stikalo, ki podpira tudi nastavljanje svetilnosti, da lahko ob gledanju filmov zmanjšam svetlobo na bolj ambientno. Iščem nekaj kar ima daljinec, od katerega bi potem jaz naučil svojega Harmonya komande in tako s Harmonyem upravljal še to. Predlogi?
Phoebus ::
Merkur, elektronabava,...- senzorsko stikalo, sprejme tudi IR signal poljubnega daljinca. Sem ga imel nekaj let in zelo zadovoljen, ne dela pa na varčne žarnice.
BendeR ::
Saj varčne žarnice menda ne moreš dimat .. ne bom si trdil 100 %, da ne gre. Isto smo mislili za flurescentke, a se je izkazalo, da s posebno dušilko gre.
:=)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BendeR ()
A. Smith ::
Za varčne žarnice obstajajo posebni dimmerji. Ne vem pa, na kakšni osnovi delujejo.
EDIT: Se mi je zdelo, da sem to že nekje bral...
EDIT: Se mi je zdelo, da sem to že nekje bral...
"Be professional, be polite,
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
but have a plan to kill everyone you meet".
- General James Mattis
Zgodovina sprememb…
- spremenil: A. Smith ()
eVro ::
Saj to me moti... sprejema kode poljubnega daljinca. Potem ko bom jaz dal play z daljincem se bojo luči tudi prižgale npr. Zakaj nima naprava namenske ir kode, kar pomeni da so funkcije točno določene? Jaz bi napravo, ki že ima daljinec in bi potem Harmonya naučil ukaze iz tega daljinca.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Logitech Harmony HubOddelek: Kaj kupiti | 1154 (882) | Pobes |
» | Električno stikalo na dotikOddelek: Pomoč in nasveti | 3472 (2954) | BorutK-73 |
» | Jutri zadnji dan prodaje 75-vatnih žarnic (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 30582 (26197) | Spajky |
» | Utripanje lučiOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3521 (2961) | T0RN4D0 |
» | Dimmer za varčne žarniceOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4734 (4592) | gumby |