» »

Izlet z vlakom

Izlet z vlakom

M@73Y ::

Pozdrav.

Zanima me če ima kdo predlog kam iti na enodnevni izlet z vlakom s štartom iz Ljubljane. Seveda v Sloveniji. Prosim za kakšne ideje.

Matej
..jump into psytrance tunnel..

El Nino ::

Varijanta je, da greš do Bleda z vlakom, pa tam malo pokolovratiš okrog jezera, pa po centru, čeprav jaz sem bil tolikokrat na Bledu že da mi je to boooring, bolj razgibana varijanta (spet Gorenjska) je pa, tako kot smo šli enkrat jaz s 'klapo' do Bohinjske Bistrice z vlakom, tam lahko greš v Aqualandio malo se namakat, zdaj ko je zima, pol pa hop na avtobus in do Bohinjskega jezera, v Ribčevem lazu dol in se sprehodiš do postaje gondole. Zdaj ena opcija je da se greš malo snega naužit na Vogel, lahko pa se sprehodite naprej do Ukanca, tam pa je ena res odlična gostilna, kjer smo z družino lani enkrat jedli najboljša jetrca v svojem živlenju. Pa tudi nek šnicl ki ga je tamali (brat) jedel, je bil res 8-O . Za ceno bi moral pa očeta vprašat :D . Pol po tistem ko se okrepčate lahko pa greste (da ne boste zopet hodili) z ladjo po jezeru spet do Ribčevga laza in tam spet na avtobus do Bistrice in tam na vlak. Mislim da gre zadnji vlak nekje ob 19h.

Če pa bi vam bilo preveč mrzlo, pojdite pa do obale pa tam malo po Kopru kolovratite, pa se potem z avtobusom prekladate do Izole, Portoroža, Pirana, itd. Meni osebno je skoraj lepše pozimi na morju, ko ni tiste ubijalske vročine:| . Maš pa tukaj spet opcije ali bi dosti hodili, v Kopru maš pa tudi shopping, ali pa naredite eno tako kombinacijo in maste res lep dan.
Kar se tiče vzhodnega dela Kokoške pa ne bi vedel, saj sem doma iz Nove Gorice in poznam bolj meni bližji del.

Če te kaj zanima pa še piši ;)

LP

Vikking ::

ReBi ::

Do Divače, od tam je ura peš po gozdu do Škocjanskih jam...

Ali pa izstopiš prej v Gornjem ležečem, obiščeš Vremščico in uživaš lep razgled.

Ted ::

V Koper, razgled iz Črnega Kala ko se dol pelješ je hud:) .
Mah...

Vantage ::

Najboljse da se pozanimas kdaj pelje naslednji muzejski vlak, kupis karto in gres na izlet iz Jesenic do Mosta na Soci. Voznja s tem vlakom je posebno dozivetje ze brez izleta.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Smučišče 2864 (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
459128334 (26089) Zimonem
»

EuroTrip - Z vlakom po Evropi

Oddelek: Loža
126071 (5785) kr1ženska
»

Kam na enodnevni izlet?

Oddelek: Loža
3962752 (17782) JayKay
»

najceneje iz nm na pag?

Oddelek: Loža
246433 (5408) gzibret
»

Slo-Tech NEST.2003 -- tretjič

Oddelek: Novice / NEST
242743 (2743) bradek

Več podobnih tem