Forum » Omrežja in internet » Problem s povezovanjem na net
Problem s povezovanjem na net
wtf?! ::
Živijo! Kupil sem router Linksys grt54gl, ga priklopim in spremenim par nastavitev ( pač geslo, zaščita...), problem nastane, ko se hočem povezati na net (wired). Sumim oz. sem prepričan, da nisem pravilno "naštimal" settinge pri novi povezavi. Zanima me, če moram vpisati kakšne ip-je oz. dns-je. Še nekaj...wireless network sicer ustvari, s prenosnikom ga zazna, se tudi connecta, vendar internet ne deluje. Prosim za pomoč in lp
jan01 ::
Če je problem s dnsjem. Probaj iti na 193.164.138.20 (slo-tech). Če dela veš kje je problem(nastavi pri dns na ip routerja). Aja, pa priporočam, da čimprejzamenjaš firmware. Prioročam tomato firmware, ki je veliko boljši...
wtf?! ::
Am, oprosti ampak ali lahko poveš kaj vse moram spremeniti,ko ustvarim novo povezavo? Če pustim vse default se mi connection ustavi pri connecting to wan miniport oz. nekaj podobnega. Je treba kaj pri tcp/ip spremeniti? Oprostite za mojo nevedenost
e: aja, da ne bo pomote. Trenutno imam kabel napeljan direktno iz modema v Pc in dela net normalno
e: aja, da ne bo pomote. Trenutno imam kabel napeljan direktno iz modema v Pc in dela net normalno
Zgodovina sprememb…
- spremenil: wtf?! ()
V-i-p ::
Ponudnik tvojih internet storitev pa je?
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nenavaden časovno omejen upad dolvlečne hitrostiOddelek: Omrežja in internet | 3119 (2338) | čuhalev |
» | težave z brezžično omrežno povezavoOddelek: Omrežja in internet | 3386 (2358) | frasart |
» | Povezava Sony Ericsson P1i z routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1479 (1395) | Klemeen |
» | nov pc, kako z internetomOddelek: Omrežja in internet | 1721 (1458) | MTB |
» | WIN 98 in ADSLOddelek: Operacijski sistemi | 973 (973) | pikimiki99 |