Forum » Igre » Aoc problem na visti
Aoc problem na visti
Azzi ::
Hey,
mene pa zanima, ce zna kdo rešit tale problem pri age of empires 2 - conq
Grafična je Ati mobility radeon HD 2600 256 ram in ta problem naj ne bi imel ni z driverji, ker to smo že predelali na enem drugem forumu.
Na googlu je sicer nekaj rešitev, ki pa so za xp-je (pri visti mora bit malo drugace!?)
"laufam na visti"
Sem ze iskal dost o tem in problem naj bi bil nekje na directx-u /direct draw-u ... sam ko se dela prek viste je vse drugačn.
Hvala za vse odgovore!
Lp, Azzi
mene pa zanima, ce zna kdo rešit tale problem pri age of empires 2 - conq
Grafična je Ati mobility radeon HD 2600 256 ram in ta problem naj ne bi imel ni z driverji, ker to smo že predelali na enem drugem forumu.
Na googlu je sicer nekaj rešitev, ki pa so za xp-je (pri visti mora bit malo drugace!?)
"laufam na visti"
Sem ze iskal dost o tem in problem naj bi bil nekje na directx-u /direct draw-u ... sam ko se dela prek viste je vse drugačn.
Hvala za vse odgovore!
Lp, Azzi
- spremenil: Azzi ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Vista zmrzne ob zagonuOddelek: Operacijski sistemi | 1303 (1143) | Duhec |
» | Na gigabyte GA-965P-DS3 ne morem namestit Viste/Windows7/2008 ServerOddelek: Operacijski sistemi | 1059 (917) | dukedl |
» | Windows 7 dviguje prahOddelek: Novice / Operacijski sistemi | 7328 (4704) | MrStein |
» | [Vista] Microsoft ProblemOddelek: Operacijski sistemi | 802 (802) | bushi |
» | Ne dela internet (sharing pa)Oddelek: Omrežja in internet | 2326 (2133) | LordPero |