Forum » Pomoč in nasveti » Težave z raćunalnikom
Težave z raćunalnikom
jaka7777 ::
Pozdravljeni !
Imam težave z računalnikom, saj sem ga kupoval po delih in sedaj, ko sem sestavo se mi pojavlja neka napaka. Na primer, ko vžgem računalnik
mi pri nalaganju windows xp vedno zašteka, nato ga morem resetnet. Ali pa pri igrah mi brezveze štekajo ali pa mi jih sploh ne zažene. Zanima me, kaj bi lahko bilo narobe?
Lastnosti računalnika: procesor INTEL E6750
DDR 2 ram OCZ 2gb (800mhz)
matična plošča: P5KC
trdi disk: maxtor 200gb sata - rabljen
grafična karta: ati x550 - rabljena
napajalnik:500w
Hvala za pozornost !
Imam težave z računalnikom, saj sem ga kupoval po delih in sedaj, ko sem sestavo se mi pojavlja neka napaka. Na primer, ko vžgem računalnik
mi pri nalaganju windows xp vedno zašteka, nato ga morem resetnet. Ali pa pri igrah mi brezveze štekajo ali pa mi jih sploh ne zažene. Zanima me, kaj bi lahko bilo narobe?
Lastnosti računalnika: procesor INTEL E6750
DDR 2 ram OCZ 2gb (800mhz)
matična plošča: P5KC
trdi disk: maxtor 200gb sata - rabljen
grafična karta: ati x550 - rabljena
napajalnik:500w
Hvala za pozornost !
Spike Edin ::
Operacijski sistem zanič ... Glede boot problema lahko probaš zadevo popraviti z BOOTFIX (Windows XP Recovery Console) Imaš soliden komplet tko da je pomoje problem al v sistemu al gonilnikih tko da malo preglej in namesti najnovejše gonilnike
The PC Doctor
Spike Edin ::
Tudi to je res, grafo k se da dobiti za 30€ pa res ne moreš pričakovati da bo delal vse glatko ...
The PC Doctor
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | asus x550lOddelek: Pomoč in nasveti | 708 (659) | solatko |
» | Ekran šteka ob igranju preproste igre!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 3834 (3086) | Cirosiro |
» | Težave z grafično kartico v igrahOddelek: Pomoč in nasveti | 2182 (1838) | davids30 |
» | hitman 4 blood money (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 5000 (3287) | DOOM_er |
» | Nakup novega računalnika do 200 evrovOddelek: Kaj kupiti | 3359 (1702) | dzinks63 |