Forum » Pomoč in nasveti » laptop, windows xp
laptop, windows xp
matheos ::
pozdravljeni
mam en problem. kupu sm novga prenosnika Tron M75 gor ma sam BIOS- e, nima pa gor nobenega operacijskega sistema....
probov sm že nastavitve v biosih, da bere Windowse s CDja pa mi jih noče brat...no kle se mi je ustavl, zakaj mi jih ne zazna, da jih bi namestiv, pr osebnem mi to ni delal probleme...
mam pa windows Xp sp1....
hvala za pomoč
mam en problem. kupu sm novga prenosnika Tron M75 gor ma sam BIOS- e, nima pa gor nobenega operacijskega sistema....
probov sm že nastavitve v biosih, da bere Windowse s CDja pa mi jih noče brat...no kle se mi je ustavl, zakaj mi jih ne zazna, da jih bi namestiv, pr osebnem mi to ni delal probleme...
mam pa windows Xp sp1....
hvala za pomoč
Duhec ::
BIOS ima vsak računalnik.
1. Že nimaš kot prve boot enote navedene CD/DVD enote ampak nekaj drugega
2. Imaš zanič Windows XP cd ali pa ni bootable !
3. mogoče ne stisneš katerekoli tipke v roku 5 sek, ko te čaka, da butne iz CDja.
4. Zanič CD/DVD enota
...
5. Dokupi original XPje in naj ti jih brezplačno inštalirajo na servisu.Tako boš vsaj vedel, da zadeva deluje v popolnosti.
1. Že nimaš kot prve boot enote navedene CD/DVD enote ampak nekaj drugega
2. Imaš zanič Windows XP cd ali pa ni bootable !
3. mogoče ne stisneš katerekoli tipke v roku 5 sek, ko te čaka, da butne iz CDja.
4. Zanič CD/DVD enota
...
5. Dokupi original XPje in naj ti jih brezplačno inštalirajo na servisu.Tako boš vsaj vedel, da zadeva deluje v popolnosti.
matheos ::
duhec
kot boot enoto imam navedeno cd/dvd enoto
sploh ni razlike če zaženem komp z cd-jem ali brez....napiše operating system not found.....
zgleda da pač cd ni bootable...
kot boot enoto imam navedeno cd/dvd enoto
sploh ni razlike če zaženem komp z cd-jem ali brez....napiše operating system not found.....
zgleda da pač cd ni bootable...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 4810 (3629) | gorenjc |
» | BOOT iz CD-ja TOSHIBA problemOddelek: Pomoč in nasveti | 849 (798) | Cola400 |
» | Freedos in windows xpOddelek: Operacijski sistemi | 2680 (2315) | kanja |
» | iz linuxa v windows xpOddelek: Pomoč in nasveti | 2169 (1817) | barbm |
» | sej vem da sm cist bedna...ampak ne znam sformatirat diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 1170 (879) | Spajky |