Forum » Pomoč in nasveti » Wireless netvork nedela (več)
Wireless netvork nedela (več)
BitchezRullz ::
Hey
Pred kratkim sem si dobavil svoj racunalnik. Kaksna 2 tedna nazaj, pa sem si dokupil zunanjo USb mrezno kartico, ki se je povezovala na router, taglavnega PCja.
Od takrat, pa do danes, je vse delalo super, danes pa nedela vec. Nastavitev nisem nic spreminjal.
Ampak, štos je v tem, da vse izgleda vredu (razvidno iz slike spodaj).
Povsod pise, da je povezava izpostavljena, tudi na klucku sveti lucka, ki kaze da je poveezava vsopstavljena. Ampak, ko odprem mozilo, ne odpre nicesar!
Na PCju, kjer je router, dela internet normalno. Tudi če se gor povezem z ostalimi napravami (nokia 9300i, PSP), internet deluje normalno.
Slika:
Aja, pa oboje (mrezna in router) sta ferme D-Link.
Prosim vas za pomoč
Pred kratkim sem si dobavil svoj racunalnik. Kaksna 2 tedna nazaj, pa sem si dokupil zunanjo USb mrezno kartico, ki se je povezovala na router, taglavnega PCja.
Od takrat, pa do danes, je vse delalo super, danes pa nedela vec. Nastavitev nisem nic spreminjal.
Ampak, štos je v tem, da vse izgleda vredu (razvidno iz slike spodaj).
Povsod pise, da je povezava izpostavljena, tudi na klucku sveti lucka, ki kaze da je poveezava vsopstavljena. Ampak, ko odprem mozilo, ne odpre nicesar!
Na PCju, kjer je router, dela internet normalno. Tudi če se gor povezem z ostalimi napravami (nokia 9300i, PSP), internet deluje normalno.
Slika:
Aja, pa oboje (mrezna in router) sta ferme D-Link.
Prosim vas za pomoč
BitchezRullz ::
Ok, mogoce bi moral se omeniti:
Tudi MSN nedela, enako za IE, MSN browser in Winamp browser....
tko, da neverjamem, da bi reinstalacija pomagala....
Se kaksna ideja?
Tudi MSN nedela, enako za IE, MSN browser in Winamp browser....
tko, da neverjamem, da bi reinstalacija pomagala....
Se kaksna ideja?
Edgar ::
Če imaš ADSL povezavo in se ti poveže, ne odpira pa strani je vrjetno rešitev da vpišeš ročno DNS-je na mrežno kartico.
start-nastavitve-control panel-network connections-desni klik na LAC-properties-označi internet protocol (TCP/IP)-properties-use the following dns servers
Če ne veš katere DNS-je vpisat se obrni na svojega ponudnika
start-nastavitve-control panel-network connections-desni klik na LAC-properties-označi internet protocol (TCP/IP)-properties-use the following dns servers
Če ne veš katere DNS-je vpisat se obrni na svojega ponudnika
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Brskanje ne dela, GE in uTorrent pa jaOddelek: Pomoč in nasveti | 1145 (1022) | flbroker |
» | Problem z mrežno karticoOddelek: Pomoč in nasveti | 559 (527) | amigo_no1 |
» | wireless - ni dostopa do internetaOddelek: Omrežja in internet | 5400 (5140) | Gutjerez |
» | adsl + mrežaOddelek: Omrežja in internet | 1515 (1251) | fx |
» | Problem (spet)Oddelek: Pomoč in nasveti | 905 (813) | matej_jack |