» »

win xp pro aktivacija oz. menjava ključa ?

win xp pro aktivacija oz. menjava ključa ?

#000000 ::

Na prenosnik sem mogu na novo postavt sistem imam win xp pro OEM licenco, nikjer pa ne najdem originalnega OEM xp pro CD-ja, zato sem instaleral z nekega lesenega DVD-ja kjer so gor vse verzije oken in ni treba vpisovat kode. Zdaj je ravno v tem problem, jest kodo imam če bi jo vpisal tokom instalacije bi blo vse OK, ampak je ne morem, zato sem probal ključ zamenjat po instalaciji, ampak vedno fašem error da se na tej verziji tega ne da narest (instaliral sem xp pro OEM verzijo) tisti ključek za aktivacijo pa me lepo čaka, ampak se ga ne upam kliknt da nam kej zajebu.

Uglavnem kako še lahko zamenjam ključ ?

Tomay ::

Odklopi z interneta, zaženi aktivacijo, in tam lahko potem zamenjaš ključ. Ne spomnim pa se, če moraš potem aktivirat po telefoni ali lahko še vedno prek interneta.
Voodoo 4Ever

rdecaluc ::

Najlažje bi bilo da pokličeš na microsoft slo. pa ti bodo oni pomagali , seveda če je vse legalno. Drugače pa če se ti da na novo inštalirat če ti ni do klica.

Drugače pa me informativno nekaj zanima . Doma imam originalni winxp sp1 Če zdaj na travniku poiščem winxp sp2 edicijo ... a mi bi normalno delalo če bi uporabil originalni ključ od sp1 ?
Est modus in rebus. ,typos

#000000 ::

Ne gre, je treba met internet povezavo in kokr se spomnim nikjer ne da šanse vpisat kode. Pred par dnevi sem naredu reinstall na drugem prenosniku samo tam je xp home OEM za tega pa imam kopijo original win CD-ja in je blo treba med samo instalacijo vnesti kodo, kasneje pri instalaciji pa ne več, samo povezat na net in aktiviraj.

Pomojem če bi najdu način zamenjat key bi šla aktivacija naprej, a so še kaki drugi programi za menjat key, ker ta od microsofta ne dela. ?

Loki ::

vcasih se je dal dobiti en arhiv na travniku "xpsp1.zip", kjer si imel program, ki je zalavfal aktivacijo, lahko si pa tudi kodo spremenil.
I left my wallet in El Segundo

#000000 ::

@Loki to je pomagal, tenx. Mi mi je blo mrsko še enkrat instaleravat in iskat pravi CD, sej zdej sem legalen valjda ? Mislm ni tak način menjanja kode kej v nasprotju ? Itak mam plačane winse in nalepko vse po pravilu. LP

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: #000000 ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

windows 8 (nakup) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Operacijski sistemi
29054555 (36296) mtosev
»

Windows Vista Home Premium Install CD

Oddelek: Operacijski sistemi
323989 (3239) ender
»

Win XP re-install

Oddelek: Operacijski sistemi
102231 (1805) Jakka
»

Kako zamenjati CD KEY za Windows XP z legalnim??

Oddelek: Operacijski sistemi
204538 (4407) zk_eu
»

Dell OEM Win XP in izgubljen CD

Oddelek: Operacijski sistemi
112182 (2182) Paramedic

Več podobnih tem