» »

undelete partition

undelete partition

b4ssk1ller ::

pomotoma sem zbrisal particijo polno podatkov, ki bi jo rad obnovil. obstaja možnost da dobim podatke anzaj? particijo nisem niti formatiral samo pomotoma je zbrisana in sedaj je ''unlocated place''

Apple ::

Easy data recovery program ti bo to uredil...

Verjetno obstaja še kkšen boljši program, samo ne bi vedel kater...
LP, Apple

Spajky ::

ustvari na istem mestu popolnoma enako veliko in enak tip particije kot je bil prej brez formatiranje; kot po čudežu se bodo pojavili vsi podatki na svojem mestu ... 8-)
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...

se hecaš? to resno deluje?? nebi si mislu! tega si ravno ne upam narest ker se bojim da bi zavedno zgubil vse

sem naredil novo particijo ampak je ne morem odpret ne da bi jo formatiral! tole ni bla dobra ideja..

Edit: Našel sem program 'Active@ Partition Recovery for Windows', fenomenalen program, enostaven za uporabo in hiter, rabiu sem manj kot minuto da sem vse popravil. Hvala vseeno

Zgodovina sprememb…

SasoS ::

Ta trik deluje, ampak le z linuxovim fdiskom. Microsoftova orodja prepišejo boot sektor particije ("za vsak slučaj"), dosovski pa celo spuca 1 sektor na vsake tok in tok podatkov (tako da ti res gre vse v maloro). Na linuxu komot brišeš in kreiraš particije ker šari samo po partition layoutu, ne po podatkih samih.

kixs ::

Da ne bi res probal kaj takega kot je Spajky napisal!

tudi če to narediš zbrišeš nanovo narjeno particijo in ti active partition recovery vse poprav

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Program za recovery podatkov

Oddelek: Programska oprema
265131 (1952) mtrkonghi
»

Reševanje podatkov?

Oddelek: Strojna oprema
71001 (865) Vanadium
»

pomagajte rešiti disk

Oddelek: Pomoč in nasveti
81629 (1551) Yohan del Sud
»

Kako pridi do diska, NUJNO!! (WD My Book Home)

111955 (1730) poweroff
»

Povozil napačno particijo z Nortom ghostom!!! Kako dobit podatke nazaj?

61168 (1074) HitriPepe

Več podobnih tem