Forum » Kaj kupiti » Mimovrste
Mimovrste
Matej_K ::
Koda je univerzalna, bi rekel da imamo vsi isto?
Če ne, ti dam svojo: sem ti poslal na ZS
Če ne, ti dam svojo: sem ti poslal na ZS
... .. .
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Matej_K ()
juve91 ::
Koliko % popusta dobiš s to kodo? bi rabil tudi jaz kodo, ker še nimam nabavljenega detektorja
shadeX ::
Spet naročeval preko Mimovrste (večji nakup) in res brez kančna dvoma lahko rečem da so #1 slovenska spletna trgovina. Spletno stran so res pregledno porihtali (se kdo spomni 1. aprila 2015? lol), lepo imajo tudi poštimano "sledenje naročila". Točno veš, v kateri fazi je tvoje naročilo.
Včeraj sem naročeval ob 17.50, danes ob 10h je bil poštar že pri meni. Verjetno delajo nadure zdej pred prazniki :D
Včeraj sem naročeval ob 17.50, danes ob 10h je bil poštar že pri meni. Verjetno delajo nadure zdej pred prazniki :D
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
psychoshorty ::
Tudi jaz happy. Narocil ssd disk, le posta mislim da me je malo nategnila, saj bi narocilo moralo prid ze vceraj, a je komaj danes. Ampak ja, mimovrste se je poboljsal.
Matej_K ::
Tudi po cenah...zadnjih 5 nakupov sem najcenejše našel pri njih...Pa sem res bumbar in cel dan iščem najcenejše cene na netu.
Kupoval pa vse od Lego kock, kopalniške opreme, otroški avtosedež, igrače...
Kupoval pa vse od Lego kock, kopalniške opreme, otroški avtosedež, igrače...
... .. .
Dimnik ::
111111111111 je izjavil:
Mi lahko da kdo link do izdelka?
https://www.mimovrste.com/co-detektorji...
Koda je univerzalna, za vse enaka.
Ni univerzalna,.ker sem probal zgoraj napisano, pa jo je nekdo že uporabil in ne sprejme....sicer sem že dobil drugo in naročil izdelek
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Dimnik ()
Zakaj pa naročujete to tik pred zdajci? Jaz sem jih naročil 5 komadov iz aliexpress pred dvema meseca, za skupaj 40EUR.
Zadevo sprobal in dejansko res funkcionira brez problema.
Zadevo sprobal in dejansko res funkcionira brez problema.
111111111111 ::
D3m ::
DF1HWOHV5N
DF1JKTNQWO
v primeru več artiklov naredi dva naročila.
lp.
DF1JKTNQWO
v primeru več artiklov naredi dva naročila.
lp.
|HP EliteBook|R5 6650U|
mailer ::
Ima še kdo, ker zgonji dve meni ne primeta.
Asus B560-I, Intel 11500, Corsair 16GB 3200MHz
fireX88 ::
DE3UQUTWTG
za 5€ nad 50€...
za 5€ nad 50€...
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
kristjanxx ::
DLZT4SF9GH
D3U6STKMJV
DTMHYB1TYF
DTMJ34XV7H
DZ265VOYYC
D8DW5VUEXR
D8EGKMQZ64
DFGPNGVG5T
DPFO5MQJCY
DXOS569IRH
D3U6STKMJV
DTMHYB1TYF
DTMJ34XV7H
DZ265VOYYC
D8DW5VUEXR
D8EGKMQZ64
DFGPNGVG5T
DPFO5MQJCY
DXOS569IRH
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: kristjanxx ()
cebelar123 ::
Je že kdo naročil na mimovste artikel kateri ima napačen opis? Kako je kaj s tem?
Primer:
2x imajo opis enega artikla različne cene in pa njihova kataloška cifra je pa različna?
Sicer to marsikdo nebi opazil in bi naročil recimo nekaj kar je v resnici dosti dražje.
Imajo kje kaj napisano, da v primeru napačnega opisa artikla lahko lahko enostransko odstopijo od pogodbe.
Primer:
2x imajo opis enega artikla različne cene in pa njihova kataloška cifra je pa različna?
Sicer to marsikdo nebi opazil in bi naročil recimo nekaj kar je v resnici dosti dražje.
Imajo kje kaj napisano, da v primeru napačnega opisa artikla lahko lahko enostransko odstopijo od pogodbe.
Heisenberg ::
cebelar123 je izjavil:
Je že kdo naročil na mimovste artikel kateri ima napačen opis? Kako je kaj s tem?
Primer:
Verjetno se to dogaja ker dobijo od različnih dobaviteljev/skladišč.
cebelar123 ::
Heisenberg je izjavil:
cebelar123 je izjavil:
Primer:
Verjetno se to dogaja ker dobijo od različnih dobaviteljev/skladišč.
Jaz bi prej rekel, da so površni. Ampak najbrž ne moreš profitirat na račun njihove šlamparije?
Magic1 ::
Ali pa je fora, da imajo cenejše verzije artikla za dolocene strani ala ceneje.si
V Nemciji je to kar redna praksa.
V Nemciji je to kar redna praksa.
Magic
Mare2 ::
A je trenutno kaka koda za popust pri mimovrste?
http://bit.ly/Navodilo123 Podpora za N26 Mastercard za Slovenijo
cordoba ::
Jaz pa lahko samo pohvalim to trgovino. Zadnje čase sem vse kar sem naročil dobil vse hitro, dostava dpd je super. Cene pa so načeloma nižje kot drugje.
DPD je joke. Enkrat (prvič) so mi poslali preko DPD, dobim domov zmečkan paket. Tolk se pljuva čez pošto slovenije, a jo ni konkurence. Ne po kvaliteti dostave, niti cenovno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()
dottor ::
Jaz od kar imamo v Kopru prevzemni center naročam večina le še preko njih, razen če res ni neke hude razlike v ceni, ampak za 5-10€ se mi ne da hodit na pošto, ko imam prevzemni center čez cesto
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
BorutK-73 ::
Ima kdo problem z mimovrste? Imam 2 kartice in z nobeno mi ni uspelo plačat, denarja je dosti na karticah. Na koncu sem dal kar plačilo po povzetju ker se gre samo za 2.50€.
sivistol ::
https://www.mimovrste.com/sportne-kamer...
kako to da majo mimovrste tok ceno nabito ?
še bigbang je cenejši
https://www.bigbang.si/hdd-videokamere/...
še kje kaka druga stran k prodaja hero4 black pa ma še nižjo ceno ?
kako to da majo mimovrste tok ceno nabito ?
še bigbang je cenejši
https://www.bigbang.si/hdd-videokamere/...
še kje kaka druga stran k prodaja hero4 black pa ma še nižjo ceno ?
binance referal ( 10% off ) https://www.binance.com/en/futures/ref/38134864
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 55553 (21750) | V-i-p |
» | Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 51767 (32589) | PoStrah |
» | enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 30702 (22028) | technolog |
» | Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Kaj kupiti | 174818 (159648) | zoot |