» »

Mimovrste

Mimovrste

««
22 / 90
»»

soncek13 ::

hei

ker nakupujem nov telefon in gledam da bi ga kupuil na mimovrste me zanima kako je z uveljavitvijo garancije(kako dolgo se čaka da popravijo oz. vrnejo denar...).
Zadnji telefon sem kupi na mobilshop.eu pa čakam že predolgo da popravijo.

GT500 ::

soncek13:
Moja izkušnja z uveljavljanjem garancije za telefon na mimovrste je pozitivna, prinesel sem ga na prevzemno mesto na Šmartinski cesti Lj BTC, tam sem ga predal, povedal kaj je narobe, v mojem primeru je bil pokvarjen zvočnik, spišejo papirje, pošljejo na servis, koliko točno je trajalo da sem ga dobil popravljenega po pošti nazaj se ne spomnim, je bilo pa dokaj hitro, ne vem, recimo 10-14dni maksimalno.
Mimovrste pošlje stvari precej hitro na servis, koliko časa traja je bolj odvisno od servisa samega, tako da na mimovrste majo to vsaj iz mojih izkušenj kar vredu zrihtano.
lp

Tomson ::

Nasplošno je predvsem odvisno od znamke telefona in kot rečeno podjetja, ki te telefone servisira. Lahko je 1 teden, lahko tudi teoretično 5 tednov. Tako Mimovrste, kot tudi vse druge trgovine nimajo vpliva na sam potek servisiranja, sploh pri nekaterih znamkah, kjer so servisi prenatrpani in gredo zadeve počasi. Je pa nasplošno podpora na Mimovrste dobra, tako da se nimaš kaj bat ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Tomson ()

soncek13 ::

hvala

oemdzi ::

No ja, za izdelek, ki je na zalogi pri dobavitelju, kjer obljubljajo dostavo v roku 2 dneh, sem čakal teden dni, nato pisal mail, dobil odgovor, da so prezasedeni in prihaja do zamud. Drug dan so zadevo odposlali, danes prejmem... napačen izdelek, elektro skiro pa hoverboard je očitno ista stvar.

Se zgodi, vendar se njim to dogaja... Zadnjič namesto naročene 700c zračnice, dobim 26-colsko, se mi niti ni dalo ukvarjat... Predprejšnjič naročim TV DVBT škatlo, seveda sem vračal, ker zadeva ni delovala, ni predvajala s ključka noben video format, bila očitno že odprta, pa vseeno prodana naprej kot delujoča, ker so upali na kakšno bakico, ki te napake jasno, da ne bi opazila... Tako, da nekam ne razumem te hvale o zanesljivosti.

Je pa res, da me vsaj strah ni, da ostanem brez izdelka in denarja...
*Črna grafična kartica z rumeno lučko in varčnim hladilnikom*
Neslišen intel procesor iz lepe modre škatle* 2 enakomerno ploščata rama*
*overclockan napajalnik in varno ohišje z modro lučko* Hofer gamer copate*

TehDucky ::

Čakal 14 dni na sesalec, ki je bil bil na zalogi čez 3 dni. Pa še smešno mi je ko so eko podjetje, ti račun dajo samo v digitalni obliki (kar je super!), istočasno pa kilo papirja v škatlo za filo.

4knative ::

Evo še jaz. Naročil bazen, dobil salamoreznico.

Miha 333 ::

2x se mi je zgodilo, da izdelek na koncu ni bil dobavljiv, kljub drugačni informaciji. V enem primeru se je dobavni rok iz dneva v dan povečeval, nakar sem poklical in sploh niso preverili, ampak so dali samo pavšalen odgovor v smislu, če piše, potem bo že. Seveda sem odpovedal naročilo.

Matej_K ::

4knative je izjavil:

Evo še jaz. Naročil bazen, dobil salamoreznico.

Haha, ta je dobra...so bli otroc veseli?
... .. .

Magic1 ::

Sej je konec poletja, bo salamoreznica bolj prav prišla:D Sploh če je dosti več vredna od bazena.
Magic

SimplTech ::

Tudi sam, sem do nedavnega imel z njimi večinoma pozitivne izkušnje - kupoval redno in vedno so navedeni roki dobave držali.

Zadnje naročilo od 5.10. sem dobil dostavljeno 14.10. (vsi izdelki so bili na zalogi pri dobavitelji - dobavni rok 2-3 dni). Dobava se je vsak dan zamikala, pozvedovanje v klicnem centru ni kaj veliko pomagalo -> praktično ista izkušnja kot predhodniki.

Tako da očitno v zadnjem času ne dohajajo vseh naročil - na spletni strani so sicer zapisali da preurejajo skladišče in da so zamude. Priznam, da sem bil malo razvajen do sedaj s tem, da je vse prišlo v nekaj dneh.

Magic1 ::

Je bilo že par let nazaj, ko so se zamenjali lastniki, kar zmeda. Izgleda se jim ob raznih večjih spremembah sistem sesuje. Sam da se bodo sestavil nazaj.
Magic

D3m ::

4knative je izjavil:

Evo še jaz. Naročil bazen, dobil salamoreznico.


Nekdo je zašuštral .xml
|HP EliteBook|R5 6650U|

4knative ::

To je bilo sredi vročinskega vala. Odločil sem se probat salamoreznico. Bil sem cev zašvican od razburjenja, lačen ko pes in takoj naročil še en bazen. Iz hladilnika sem vzel suho salamo in takoj narezal celo na tanke rezine. Sreča, da si nisem v tisti naglici narezal še prstov na šnite. Pojedel pol kile kruha in pol suhe salame. Poslal nazaj na mimovrste salamoreznico, rahlo podmazano od špeha iz salame. Ampak tu se kalvarija še ne konča. Čez dva dni dobil namesto bazena spet salamoreznico in to isti model... Naprej sploh ne bom pisal.

111111111111 ::

Težak, dan v službi in tole me je super nasmejalo. :D

Tomson ::

4knative, očitno ti je bila namenjena! ;) usoda pač gre svojo pot, kljub neizmerni želji po bazenu ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

gusto ::

Očitno se je trenutno (zaradi prenove) boljše izogibati Mimovrste, sploh, če želite izdelek dobiti hitro. Dobavni časi so očitno bolj za okras. V sredo sem naročil disk, ki je bil na zalogi pri dobavitelju (dostava 1-3 dni), dobil naslednji petek (9 dni po naročilu).

abyssus ::

Jaz sem trenutno v čakanju, jutri bi naj bilo pri meni. Bomo videli, če se bo zavleklo. :)

Uros!no ::

Enako tudi tukaj. Dobava 1-3 dni = 12 dni.

Miha 333 ::

Ne bi se čudil, če imajo v drobnem tisku, da dobavni rok pomeni rok od takrat, ko oni prejmejo izdelek od dobavitelja...

D3m ::

Saj tako je.

Dobavitelji urejajo .xml in za vsak izdelek napišejo rok dobave, ki včasih sploh ni to to.
|HP EliteBook|R5 6650U|

PARTyZAN ::

No, jaz sem naročil gume, pa so bile še isti dan na voljo za prevzem.

D3m ::

Zato, ker so cel skladišče zapolnili z gumami.
|HP EliteBook|R5 6650U|

techfreak :) ::

D3m je izjavil:

Saj tako je.

Dobavitelji urejajo .xml in za vsak izdelek napišejo rok dobave, ki včasih sploh ni to to.
Glede na zgornje izjave bi rekel jih ocitno vecina dobaviteljev zavaja, Mimovrste pa nic ne okrene proti temu (domnevam da imajo tudi dovolj veliko kolicino preteklih nakupov, iz katerih lahko statisticno napovedo kaksni so predvideni roki za posameznega dobavitelja/izdelek, tako da bi se lahko glede na te podatke prilagodili).

V preteklosti (nekaj let nazaj) sem veckrat kupoval pri njih, in je bila izkusnja vedno prijetna, zadeve pa pravocasno dobavljene.

Edit: V zadnjem mesecu sem opravil 1 nakup, za katerega je pisalo da bo odpremljeno naslednji dan, na koncu je pa prislo teden dni pozneje (datum odpreme v podatkih narocila se ni spremenil, prav tako mi po kontaktiranju niso znali povedati kdaj bo zadeva odpremljena).

Zgodovina sprememb…

gusto ::

Zadnji tedni niso merilo za realno oceno trgovine. Javno so objavili, da so v fazi prenove, zaradi tega tudi ugodnost brezplačne poštnine nad 40€. Prav je, da se pove, da trenutno biso sposobni dobavljati v zapisanih rokih, so pa na to opozorili in ta rizik nosi kupec.

delavec44 ::

Lahko bi pa tudi spremenili zapisane roke na ustrezne, daljše in prenehali z zavajanjem.

Sicer sem pa sam dobil prejšnji teden motorno olje v enem dnevu kot je bilo zapisano

__Devil__ ::

Mimovrste so super, imam same dobre izkušnje z njimi, ponavadi kaj naročim, kot je ta mesec brezplačna poštnina za nakupe nad 40€, se splača. Konkurenčne cene, prejšnjič sem kupil kad za noge, zelo zadovoljen z ceno in izdelkom. :D Priporočam.

GT500 ::

Tudi jaz sem zelo zadovoljen z mimovrste, seveda preverim še pri konkurenci npr. enaa.com za ceno, imajo pa super način privabljanja strank z vsakodnevnimi akcijami, raznimi bonusi in znižanji, kar je bilo urejanja garancij in ostalih "problemov" so se odlično izkazali. Sedaj je prvič da čakam že kak teden na letne gume, ki niso bile na zalogi (Uniroyal), medtem ko Sava eskimo sem dobil praktično še isti dan, izdelane julija 2017 (ponekod dobiš staro zalogo).
Očitno jih sedaj tale prenova skladišča resno ruši sistem, tako dolgo še nisem čakal na nobeno stvar, na srečo se mi z dobavo artikla ne mudi ravno, zanj sem koristil tudi bon za 15€, drugače bi lahko v miru storniral, oz. še zmeraj lahko, a bi izgubil popust.

Sem dobil tudi BT zvočnik kjer je bil selotejp pečat že nekoč odliman, oz. nekam zverižen, izdelek brez znakov uporabe, brezhiben, poleg garancijskega lista za zvočnik pa prilepljen še garancijski list za bitcoin denarnico... Prvič da sem dobil nekaj kar rahlo meji na zmazek, vendar ker ni bil noben oškodovan, nisem delal problemov s tem, so se zelo izkazali pri nakupu s printerjem, kjer sem ga zaradi doslednega email obveščanja avtomatskega sledenja cen in koriščenja bonusa, dobil skoraj 40% ceneje kot je sedaj (oz. 30% napram odprodaji), za tak denar ga ne bi dobil nikjer. Meni osebno, top online trgovina, ni pa nujno vedno najcenejša, pogosto preverim še drugod.
Lp

Tomson ::

Sam lahko tudi samo pohvalim, dosedanje izkušnje vse odlične. Zadnje tedne res nisem kaj kupoval (ko imajo menda težave), pred tem pa kar redno in hitrost je bila vedno njihova vrlina, ne vem če sem kdaj čakal več kot 2 dni na pošiljko. Pri cenah pa kakor kaj, kakšna zadeva je med najugodnejšimi na trgu, kakašna niti ne, je pač vedno za preverit ...
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

abyssus ::

Evo, tudi moje zadnje naročilo procesirano in pripeljano v času. Res nikoli nisem imel težav. :)

D3m ::

GT500 je izjavil:

Tudi jaz sem zelo zadovoljen z mimovrste, seveda preverim še pri konkurenci npr. enaa.com za ceno, imajo pa super način privabljanja strank z vsakodnevnimi akcijami, raznimi bonusi in znižanji, kar je bilo urejanja garancij in ostalih "problemov" so se odlično izkazali. Sedaj je prvič da čakam že kak teden na letne gume, ki niso bile na zalogi (Uniroyal), medtem ko Sava eskimo sem dobil praktično še isti dan, izdelane julija 2017 (ponekod dobiš staro zalogo).
Očitno jih sedaj tale prenova skladišča resno ruši sistem, tako dolgo še nisem čakal na nobeno stvar, na srečo se mi z dobavo artikla ne mudi ravno, zanj sem koristil tudi bon za 15€, drugače bi lahko v miru storniral, oz. še zmeraj lahko, a bi izgubil popust.

Sem dobil tudi BT zvočnik kjer je bil selotejp pečat že nekoč odliman, oz. nekam zverižen, izdelek brez znakov uporabe, brezhiben, poleg garancijskega lista za zvočnik pa prilepljen še garancijski list za bitcoin denarnico... Prvič da sem dobil nekaj kar rahlo meji na zmazek, vendar ker ni bil noben oškodovan, nisem delal problemov s tem, so se zelo izkazali pri nakupu s printerjem, kjer sem ga zaradi doslednega email obveščanja avtomatskega sledenja cen in koriščenja bonusa, dobil skoraj 40% ceneje kot je sedaj (oz. 30% napram odprodaji), za tak denar ga ne bi dobil nikjer. Meni osebno, top online trgovina, ni pa nujno vedno najcenejša, pogosto preverim še drugod.
Lp


Danes so dobili novo pošiljko gum v skladišče in fantje delajo na polno, da sortirajo robo.
|HP EliteBook|R5 6650U|

GT500 ::

D3m: Si imel prav, danes okoli 9 ure dopoldne sem dobil obvestilo da je bila pošiljka gum odpremljena po PS. Na srečo se mi s temi gumami ni tako mudilo in razumem logistične težave ki jih imajo, ni problema, 10 dni bruto od naročila z dostavo, vendar za to niso oni krivi če dobavitelji zavlačujejo. lp

D3m ::

Imam vsak teden dobavo robe v mimovrste na Brnčičevo in ker sem s fanti na TI marsikaj izvem in vidim.
|HP EliteBook|R5 6650U|

GT500 ::

D3m: Evo, sem dobil danes še letne gume, piše na listku datum dobave 25.10, dobil danes 26.20 po PS.
Se je splačalo počakati, datum proizvodnje pnevmatik 38 teden 2017 :D , to so manj kot mesec stare, zimske eskimo so bile pa dobre 3 mesece stare (25 teden 2017 - sredina junija), sem še kar zadovoljen, itak ne veš kaj boš dobil dokler ni roba pred tabo. Čeprav je bilo treba odkupnino plačati tudi za te gume posebej, sem odkupno provizijo (0,99€) plačal le enkrat za obe pošiljke, pošteno.
To bi bilo to, bo treba malo oladit z nakupovanjem, da ne kupim lše kakih litih feltn za toaster :P
lp

IL_DIAVOLO ::

Da nadaljujem moje izmišljotine...



Res katastrofa ta mimovrste.

111111111111 ::

Ima kdo kakšen program ali mobilno aplikacijo, kjer bi lahko pogledal na mimovrste SAMO odprodajo?

broken/link ::

111111111111 ::

Ne bo. Še vedno mi lista kategorije, jaz pa bi rad izdelke, ki so v odprodaji, da jih sortiram po ceni itd...

IL_DIAVOLO ::

Bolj ko se trudijo, da bi naredili stvari bolj enostavne in pregledne, bolj folk sili v nasprotno smer. :)

gusto ::

Filtri na mimovrste so slabi, npr:
- pri oblačilih označiš moško, še vedno ti prikaže kup ženskih cunj,
- miške označiš brezžične, še vedno vmes kup žičnih
- ...
Iz istega razloga je potem "nevarno" brskati med filtriranimi izdelki, ker nikoli ne veš, katere ti ni sfiltriralo. Skratka precej neuporabno.

Pa še ena kritika. V torek zvečer naročim izdelek, ki je na zalogi v centralnem skladišču, piše dobava v četrtek. Si mislim fino, bom imel za vikend, še en dan "rezerve" je za dostavo. Naročim, dobim potrditveni mail - predviden datum dostave četrtek (danes). Pričakujem v sredo mail, da je pošiljka predana dostavni službi pa nič. Na spletni strani izdelek še celo sredo na zalogi, danes pa vidim da kar naenkrat ne več. Pod statusom vidim, pošiljka še vedno ni predana dostavni službi, torej lahko izdelek dobim v najboljšem primeru v ponedeljek. Lahko bi me vsaj obvestili, ali se opravičili, vsaj z generičnim mailom. Mimovrste so včasih veljali za zelo zanesljive, izdelek si dobil še prej kot so oglaševali, v zadnjem letu pa ne vem, če sem dobil kakšen izdelek v predpisanem roku.

4knative ::

Mimovrste so razočarali z Black Friday akcijo. Nič pametnega, nekaj robe, ki je v akcijah že par mesecev in se je zgleda ne morejo znebiti. Beda.

Bellzmet ::

Se strinjam. Nek artikel, ki sem ga imel ogledanega ta teden, so danes kar odstranili iz ponudbe!? Zgleda niso hoteli znižat pa so raje kar umaknili iz prodaje.

gusto ::

Nekaj postov višje sem že omenil, da mi mimovrste ne znajo več prinesti pošiljke v predpisanem roku. Izdelek, ki sem ga naročil je bil na zalogi v centralnem skladišču. Po dveh dneh (23.11) sem videl, da moje velikosti (gre za oblačilo) ni več možno izbrati (cel 22. je še bilo možno).

Pod statusom piše še "predviden datum predaje prevozniku" 23.11.2017



Od njih nobenega obvestila/opravičila, kaj se dogaja z naročilom, zakaj zamuda.

Kaj mi je padlo na pamet? Da v cca zadnjem letu, odkar plačujem v naprej, s kartico, se pojavljajo te težave. Kot da bi se manj trudili, ker so že dobili denar, ker vedo, da se boš težje odločil za preklic naročila. No, realno je verjetno naključje...

V glavnem, ne bom več plačeval v naprej, niti mi ne bo več argument, da pri mimovrste dobim hitreje. Kadar sem rabil hitro, sem naročil pri mimovrste, ker so se res držali predpisanih rokov. Ker mi hitre dostave (očitno) več nihče ne garantira, se bom raje posluževal tujih trgovin. Ceneje + večja izbira, pride ko pride, brez nekega lažnega upanja, da boš dobil naslednji dan, do vikenda ko rabiš itd.

4knative ::

Boli njih za zadovoljstvo uporabnikov. Letos so spet zabeležili rekordno rast in samo to šteje. Pomoje so jo prinesle gume.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: 4knative ()

bajsibajsi ::

Osebno imam z Mimovrste dobre izkusnje. Naredil narocilo v soboto (vzigalni kabli) in dva narocila vceraj zvecer (2x action cam + 2x microSD) in sem danes ze dobil obvestili za dve narocili, da cakata na Brncicevi na prevzem.
Tudi v preteklosti sem vedno dobil do roka, ki je bil zabelezen pri oddaji narocila.

dc10 ::

... tudi jaz sem imel do sedaj dobre izkušnje, zadnji dve naročili pa se ne držijo roka dostave... ali imajo preveč naročil in premalo zaposlenih, da bi vse uspeli v roku ali pa je kaj druga....

yoco ::

V petek (pred dvanajsto uro) sem naročil en paket. Piše, da je na zalogi in da bo dostava danes (27.11.). Pisalo je še, da dobim sms obvestilo. Ura je 12, paketa še ni, tudi smsa ne. Dan je sicer še dolg, a dvomim da bo kaj iz tega!

clip ::

Jaz imam v več kot 99 % dobre izkušnje z mimovrste.Velikokrat, ko sem naročil zjutraj še pred 8, sem izdelek prejel še isti dan.Ker naročam veliko tudi za podjetje, je teh naročenih izdelkov bilo že kar nekaj.Včasih se je tudi malo zataknilo, ampak smo se vedno vse korektno dogovorili in uredili.
Tudi z vračili nisem imel nikoli težav.
Motijo me edino študenti na sprejemnih mestih oz v MB, ki so včasih neprijazni, ne pozdravijo in so kdaj v kakšnem drugem filmu...So pa seveda tudi izjeme !
Pozdrav od Clipa

yoco ::

yoco je izjavil:

V petek (pred dvanajsto uro) sem naročil en paket. Piše, da je na zalogi in da bo dostava danes (27.11.). Pisalo je še, da dobim sms obvestilo. Ura je 12, paketa še ni, tudi smsa ne. Dan je sicer še dolg, a dvomim da bo kaj iz tega!

Pogledal še enkrat isti artikel in so zamaknili dostavo na 30.11. :|
Ne razumem kako iz LJ do Kranja ne morejo dostaviti v enem dnevu.

Ganon ::

Danes je na mimovrste dan brezplačne poštnine. Izkoristite, če kaj potrebujete.
««
22 / 90
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Mimovrste zaračuna osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31751613 (17810) V-i-p
»

Mimovrste drazji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Kaj kupiti
14349507 (30329) PoStrah
»

enaA vs. Mimovrste (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
8029374 (20700) technolog
»

Mimovste - osebni prevzem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Kaj kupiti
368170533 (155363) zoot

Več podobnih tem