Forum » Zvok in slika » Domači kino + prenosni disk ?
Domači kino + prenosni disk ?
redstrasse ::
Zdravo
Imam domači kino Pioneer, ki ima USB vhod na katerega sem priklopil zunanji trdi disk WD My Book, vendar mi na TV-ju ne pokaže ničesar? Na DVD-ju pa se izpiše USB DATA LOADING...,nato : USB DATA ter tam obstane tema. Bi moral na trdi disk naložiti kakšno aplikacijo ?
Lp
Imam domači kino Pioneer, ki ima USB vhod na katerega sem priklopil zunanji trdi disk WD My Book, vendar mi na TV-ju ne pokaže ničesar? Na DVD-ju pa se izpiše USB DATA LOADING...,nato : USB DATA ter tam obstane tema. Bi moral na trdi disk naložiti kakšno aplikacijo ?
Lp
redstrasse ::
Ne disk je FAT32 , na domačem kinu dela recimo mp3 predvajalnik tako da nevem če podpira NTFS pomoje da ,
kako lahko spremenim prenosni disk iz FAT32 v NTFS?
kako lahko spremenim prenosni disk iz FAT32 v NTFS?
misso ::
Meni je prodajalec povedal da moreš ma disku imeti 30g maksimalno veliko particijo.
p.s. nisem še sprobal lahko me je nategnu . Drugače pa tudi meni nedela disk s kapaciteto 160g.
p.s. nisem še sprobal lahko me je nategnu . Drugače pa tudi meni nedela disk s kapaciteto 160g.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj DVD player ne bere filmov iz USB ključka?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1298 (1223) | ST-777 |
» | USB ključ - ntfs ali fat?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3205 (2861) | mirch |
» | Povezava zunanji trdi disk - smart tvOddelek: Pomoč in nasveti | 4159 (3939) | RejZoR |
» | WD PassportOddelek: Strojna oprema | 5576 (3152) | Bevcan |
» | Denver DVB-T sprejemnik DMB107HDOddelek: Zvok in slika | 3728 (2045) | zcetrt |