Forum » Pomoč in nasveti » Kateri tiskalnik kupiti?
Kateri tiskalnik kupiti?
Taura ::
Gledal sem HP multifunkcijski tiskalnik PS C4180 AIO (http://www.ceneje.si/hp-multifunkcijski..., vendar bi rad še vaše predloge kateri tiskalnik se najbolj splača. Cena naj bi bila do 130-140€.
Zheegec ::
C4180 se praktično ne dobi več. Sedaj je nov model C4280, ki ima opcijo HP350XL črnih kartuš za 1000 printov po ISO.
Ima pa C4280 slabši skener, če želiš boljši skener ima C5280 skener s 4800x4800 ločljivostjo in možnostjo tiska na CD/DVD medije, kartuše ima pa iste kot C4280.
Ima pa C4280 slabši skener, če želiš boljši skener ima C5280 skener s 4800x4800 ločljivostjo in možnostjo tiska na CD/DVD medije, kartuše ima pa iste kot C4280.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
T0RN4D0 ::
Če rabiš samo printer mislim da je laser najboljša rešitev. :) Vsaj osebno vem da ne kupim več nobenga ink sranja še neki časa.
Če bi rad še skener in barve, ti bojo pa drugi pomagal :)
Če bi rad še skener in barve, ti bojo pa drugi pomagal :)
zee ::
@T0RN4D0:
podpis pod to. laserski tiskalniki se zdaj dobijo že za okrog 100 €.
podpis pod to. laserski tiskalniki se zdaj dobijo že za okrog 100 €.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zee ()
Zheegec ::
Taura: 33€ za 1000 strani je ceneje, kot večina lasercev... vsaj cenejših.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
Janez Janša, 29.04.2014
Janez Janša, 29.04.2014
miko 55 ::
osebna izkušnja. crknil mi ja canonov ink jet. mogel sm pa stiskano diplomo oddat. pa sm v bofu vidu hp. mel je skener, pa printal. ni da ni. prnesem dam dela. natisnem 100 listov prazna kartuša. wtf. pa grem nazaj pa mi rečejo da je to vedno tko. si rečem jebeš to pa kupim original. vstavim naprintam do konca. ga ne pipam 2 mesca. prižgem pa ne printa. halo? spucam kartuše. isto. mi govori da ni barve. spet nove kartuše. tokrat generične. nove kartuše notr ne dela. grem spet nazaj mi nekej nabijajo. sm is reku jebeš ho, pa sm ga skoz okn vn zabrisu. kupil sm si canonov laserski tiskalnik. ZMAGA. dela k šuš, kadar se mi dvigne. ne paca, stvari da tko vn k da so originali.
ps. canonov ink jet je zdržal 6 let pbrez problemov. na koncu je glava šla in je bila enako draga kot nov printer.pa vse možne kartuše je prebavil brez problema.
ps. canonov ink jet je zdržal 6 let pbrez problemov. na koncu je glava šla in je bila enako draga kot nov printer.pa vse možne kartuše je prebavil brez problema.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
T0RN4D0 ::
No ja, jst mam enga samsunga ko je bil pred parimi leti mislim da pod 20k, pa je notr po par 1000 straneh še kr originaln toner... Bi ga mogu počas zamenjat ker že slabše printa ampak večinoma si printam stvari za sebe kjer me ne moti če je mal bol bledo natistnjeno tako da se mi ne da... Še ena dobra stran je pa ko maš kakšnih 50 strani za natisnt ker mal hitrej listi vn letijo kot iz povprečnga inkjeta :]
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 5437 (4145) | BCSman |
» | Kateri večfunkcijski tiskalnik kupitiOddelek: Kaj kupiti | 4546 (4127) | svecka |
» | Kateri hisni tiskalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 4339 (3900) | fosil |
» | All in one naprava - rabim hiter nasvet oziroma mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1963 (1675) | 1309976 |
» | Multifunkcijska za domačo raboOddelek: Kaj kupiti | 4202 (3445) | debil |