Forum » Zvok in slika » Močnejši izhod pri zvočni kartici
Močnejši izhod pri zvočni kartici
Bellzmet ::
Živjo!
Na starem copmu sem imel na ISA vodilu SoundBlaster AWE64, ki je imel poleg line-out tudi speaker-out, kjer je bil izhodni signal dodatno ojačan.
Sedaj imam SoundBlaster Live! in ojačanega izhoda nima (samo navadni line-out) in zaradi tega je izhodni signal prešibak (za navadne slušalke/desktop zvočnike je v redu, samo rabim močnejši signal, ker gre signal direktno v končno stopnjo, ta pa rabi močnejši signal). Plata nima ISA vodila, tako da AWE64 ne pride več v poštev.
Zanime me, katere (če) kartice imajo dodatno ojačan line-out, pa seveda za neko normalno ceno?
Na starem copmu sem imel na ISA vodilu SoundBlaster AWE64, ki je imel poleg line-out tudi speaker-out, kjer je bil izhodni signal dodatno ojačan.
Sedaj imam SoundBlaster Live! in ojačanega izhoda nima (samo navadni line-out) in zaradi tega je izhodni signal prešibak (za navadne slušalke/desktop zvočnike je v redu, samo rabim močnejši signal, ker gre signal direktno v končno stopnjo, ta pa rabi močnejši signal). Plata nima ISA vodila, tako da AWE64 ne pride več v poštev.
Zanime me, katere (če) kartice imajo dodatno ojačan line-out, pa seveda za neko normalno ceno?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ms-DOS igre na Windows 98 (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 5961 (4727) | Enron x86 |
» | LG 42LE5310 in genius 5.1 sistemOddelek: Zvok in slika | 1172 (1041) | bond007 |
» | Z-5500 premalo od sebe?Oddelek: Zvok in slika | 1451 (1023) | t3hn0 |
» | DOOM3: Carmack s stisnjenimi zobmi sprejel Creativov patentOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 2966 (2966) | Romčy |
» | TV zvok--> PCOddelek: Zvok in slika | 1154 (1078) | Clone |