» »

višanje volt. pentium II

višanje volt. pentium II

cyberdeath ::

Prvo me zanima , če kdo ve, kje bi se dalo in kako zvišati voltažo Pentium II proc. Kje bi lahko to sploh pogledal. Sem gledal na overclockers.com in sem opazil, da mora procesor imeti neko kodo številko. Na mojem procesorju pa je taka: SL2W8. Tam so te proce. navijali tudi do 558MHZ. Če kdo ima izkušnje s tem ali pozna kakšno spletno stran, naj pove.
LP.
7 cyberdeath riders

msmiha ::

Če je dobra matična se da to v BIOSo naredit:D
Edini način, da odkrijemo meje mogočega je, da jih prestopimo in se znajdemo v nemogočem.

Plošča je seatle 440BX SE od Intela. V BIOS-u ni nikjer za višanje frekvence,voltaže ...:(
7 cyberdeath riders

Cako ::

cyberd.:
s to plato najbol da pozabiš na ocjanje !!! pridobil boš na živcih, času in denarju !
Obstajajo drugače določene modifikacije na plati ali pa ce kje dobiš hacknen bios kakor sem ga jest ze davno nazaj za atlano 440lx, ampak pridobitve so minimalne ! prvič na splošno vsi pII niso nič kaj prida za ocjanje in drugič intel plate jaoo... že pri minimalnem fsbjanju se ti začne usajat ksna komponenta v rač in pri visanju vcora ti proc postane minimalno stabiln.
odloci se sam, Lp
aja pa ce boš na netu izkal omenjen bios, veliko sreče pri tem

:( :( Hvala vsem za pomoč, kot ste mi svetovali ne bom iskal BIOS-a in ne bom se trudil s to ploščo. Kasneje bom kupil kej novega.:( :(

LP
7 cyberdeath riders

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Težave pri navijanju: C2D E6750, plata: GIGABYTE GA-965P-DS3

Oddelek: Navijanje
131383 (1268) yugokoral
»

Overclockanje e6550 ter težava (strani: 1 2 3 )

1108802 (7138) Gregc69
»

Kaj ste vse uspeli skurit z OC? (strani: 1 2 )

886172 (3921) MasterMiG
»

prosim pomagajte

Oddelek: Pomoč in nasveti
5800 (712) TESKAn
»

Abit BH6

Oddelek: Strojna oprema
231686 (1438) Loki

Več podobnih tem