» »

Tv tool problem v xp

Tv tool problem v xp

Reality ::

Ko sem naložil Winse XP Profesional, mi Tvtool ne dela več pravilno, sliko mi sicer pokaže na TV, ko pa izklopim tv out, se mi slika noče pojavit na monitorju, rezultat je blak screen na monitorju in televiziji, mašino moram pol nasilo resetirat.

V win Me mi je pa delal brez problema,.. je morda krivo napačno osveževanje, ki ga winsi sami izberejo in ga monitor ne podpira??????

BigHugo ::

V verziji 6.0 beta C teh problemov več ni. Predlagam, da uporabiš zadnjo verzijo TvToola oz. če si registriran uporabnik TvToola, potem ti je avtor poslal novo verzijo. V kolikor še imaš vedno probleme, kontaktiraj z avtorjem programa, ki ti bo prav vesel pomagal z nasveti.
Če pa imaš slučajno warez verzijo, pa bodi čisto tiho.

LP BigHugo
LP BigHugo

Reality ::

Mislim, da me ne razumeš, imam beta verzijo, ni nič drugače, fora je da se men monitor ne pobere ne televizija..

Glede licence pa raj nebi, k jim še lasten page ne deluje, strežnik usut že par dni, tko da se ne morš tud pr licenčnemu programu kam obrnt. Očitno tale distributer ni prov resen!
ja loh dnar preč vržeš pa živce!!

kr probej!

BigHugo ::

Reality: Njihova stran resda ne deluje (www.tvtoool.de), ker imajo problem z ISP-jem, zato pa delujejo na rezervni strani, kjer si lahko dolpotegneš tudi najnovejši beta (za registrirane uporabnike). Mene avtor TvToola (g. Jochen Buehner) kar redno obvešča o novitetah, tako da tudi z njihovo uradno stranjo, ki ne dela, ni zaenkrat nobenih težav.
To je pač prednost registriranih uporabnikov. Drugič pa se prej prepričaj o stvareh, potem pa trosi razne neumnosti in neresnice.

LP BigHugo

BTW: Meni TvTool dela brez problemov v XP-jih, sedaj so porihtali tudi vmesno resolucijo 768×576, in podprli najnovejše Philipsove dekoderje.
LP BigHugo

Reality ::

Nimam pojma kjera rezervna stran
morda astalavista

nočem se klele prepirat, imam demo verzijo beta, ki bi morala delat, če proizvajalcu stran ne dela že več kot en teden, je pomojem dost neresno, za tizga k prodaja pač prograsmko opremo, če imaš pa ti kakšne veze o obveščanju je pa to čist tvoja stvar. Dejstvo je če bi kupu programsko opremo se nimam kam obrnt, k še za svoj server ne znajo poskrbet. Demo verzija je pa omejena vendar deluje.

Lih tko si zdej reku če bi s tesnim avtom peljov pa nebi mogu u drugo prestavo dat. Me zanima če bi se odloču za avto....

Če nimaš rešitve pol mi enostavno ne odgovarjaj.

BigHugo ::

Ne mislim se prepirati s teboj, vendar če bi le kanček znal uporabljati kakšnega izmed svetovnih iskalnikov, bi našel tudi vzrok nedelovanja njihove strani in tudi opisane probleme, ki jih imaš. Istočasno bi našel tudi njihovo rezervno stran (TvTool - začasna stran), ki pa je sedaj brezpredmetna, saj njihov star naslov od danes spet deluje.

Nalednjič, ko boš spet kaj spraševal, pa zraven problemov, ki jih imaš, še povej, kakšno grafično kartico imaš oz. s katerim TV čipom in katere driverje uporabljaš za grafiko in katero verzijo TvToola uporabljaš (ali je to 6.0 beta, ali 6.0a beta ali 6.0b beta ali zadnja 6.0c beta).

Da pa vseeno ne boš preveč jezen nase in druge, ki ti v takih primerih želimo pomagati, imaš tukaj izvleček iz njihove strani o popravljenih bugih v verziji 6.0b beta. Upam, da ti bo kaj koristilo.

This updates fixes these bugs:
- flicker effect when TVTool is started on GF3 cards
- - switching back to monitor when in TV mode (should work now properly) (a imaš mogoče s tem probleme!)
- problem in resize function (sometimes window disappeared)
- Enhance text option was not working on CX25871 cards
- Stability enhanced (TVTool could hang when sliders were moved too fast)


Pa lep pozdrav,
BigHugo
LP BigHugo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: BigHugo ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako v Gf2 na Tv-ju slika čez cel Tv?

Oddelek: Pomoč in nasveti
7820 (740) franc3e
»

Problemi z gledanjem iz PC na TV

Oddelek: Zvok in slika
121123 (930) roland
»

ATI kartice& TV Out

Oddelek: Zvok in slika
51026 (870) AyrtonS
»

GEFORCE 4 440MX TV OUT

Oddelek: Pomoč in nasveti
51010 (943) SrOvPaSoV
»

TV-out @ XP

Oddelek: Zvok in slika
101041 (866) rc-car

Več podobnih tem