Forum » Pomoč in nasveti » težave z monitorjem: razpotegnjenost zaslona
težave z monitorjem: razpotegnjenost zaslona
I7I ::
Lep pozdrav. Imam monitor Hyundai imagequest q770 in imam sledeč problem. Vzroka nevem ker sem študent in se je to zgodilo na računalniku doma (oče in sestra ne vesta nič o tem :) ). Problem je v tem, da mi je cel zaslon po širini razpotegnjen. Poskušal sem že spremeniti nastavitve na monitorju in deluje za vse (vertikalno, trapez,paralela...) le za velikost po širini ni nobenega učinka.Z spreminjanjem resolucije sem tudi že poskušal ampak ne pomaga. Hvala lepa za morebitno pomoč.
bluefish ::
pobrskaj malo po menijih monitorja, pa tudi po gonilnikih za grafično kartico kjer je to ponavadi možno nastavljati.
ales85 ::
Drugega razloga kot resolucija jaz ne vidim. "Navadni" zasloni imajo razmerje 4:3 ali 5:4, nisem prepričan, široki pa 16:9 ali 16:10. Temu primerna mora biti tudi resolucija. Jaz imam na širokem Belinea v službi nastavljeno resolucijo 1440x900.
Preveri resolucijo bolj podborno in preveri, če imaš nastavljeno nativno resolucijo za monitor (LCD).
Preveri resolucijo bolj podborno in preveri, če imaš nastavljeno nativno resolucijo za monitor (LCD).
I7I ::
sem poskušal pa ne gre. Po mojem je problem neka mesna kombinacija med grafično in monitorjem. A se mogoče da nastavit monitor nazaj na tovarniške nastavitve in kako. Gonilnik za grafično pa sem izbrisal in naložil in še vedno ista pesem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Velik monitor - slabosti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7792 (5858) | Han |
» | Dell 2407WFP "Wide Mode" problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1231 (990) | EvilDare |
» | Kupujem monitor ! Kakšne izkušnje z Wide Screen monitorji ?Oddelek: Zvok in slika | 2719 (1915) | HyperKiller |
» | grafična kartica 1366x768Oddelek: Zvok in slika | 1485 (1284) | Azrael |
» | problem pri ATI RADEON 9000PRO tv-outOddelek: Zvok in slika | 1013 (906) | SisQ |