Forum » Loža » Henry Miller
Henry Miller
Elemen_T ::
Vi tle okrog ste sami mnogovedneži, pa me zanima če se kaj spoznate na Millerja in kako vam kaj paše on in njegov svet. Tip se zdi meni pravi simbol zdravega svobodnega duha, ki prenese vse možne situacije in se ne sesuje, zaradi svoje fleksibilnosti pač in zaradi, jasno svoje indiferentnosti, ki bi ji kdo lah rekel, da meji že na patološko; tip je zmešan, bolan, bi tisti kdo lah rekel, ampak...bi se blazno zmotil, po moje vsaj. Ta tip je namreč pravi genij in to samo zato, ker je na tem dolgočasnem planetu umetno (ali pa po sili razmer) zrežiral svoj lastni veliki pok, potem se rodil je planet Henry Miller in vrgel senco na planet Zemljo...Te vrste senca zna kolikor-toliko dojemljivega človeka tako prevzet, da lahko postane njegova lastna, tko da je treba uporabit veliko mero previdnosti. Pisanje, ki ima veliko absorbcijsko sposobnost, česar se je nujno zavedati.
Za meje subjektivnega ni treba nobenih pogodb in kompromisov. Kaj torej vi o Millerju???
elementova sestrica.
element je pa bil v tem primeru samo lektor
Za meje subjektivnega ni treba nobenih pogodb in kompromisov. Kaj torej vi o Millerju???
elementova sestrica.
element je pa bil v tem primeru samo lektor
- spremenil: Elemen_T ()
Thomas ::
To, da bi Miller zaspal, ko bi bral moje pisanje - mi je jasno.
Pa si tega ne ženem preveč k srcu. :)
Pa si tega ne ženem preveč k srcu. :)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Mad Max 4 Fury Road (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 57852 (2642) | oo7 |
» | Mad Max: The Wasteland (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 9807 (3819) | oo7 |
» | Uber sestavlja ekipo za razvoj avtonomnih vozilOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 9811 (7416) | Stari maček |
» | Računalniški vdori v pametne avtomobile omogočajo prevzem nadzoraOddelek: Novice / Varnost | 21711 (15494) | Truga |
» | Podelili 22. Ig Nobelove nagradeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 4564 (2975) | Gandalfar |